Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Nocturne czy Twisted Fate

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam postaci dla siebie obecnie gram Siondem pod Ad albo Kateriną w zależności od innuch picków dodam ze mam 18 lvl ale mam doświatczenie <30lvl na innym serwie> i Nie wiem kogo kupić Tf czy nocturna dodam ze nie chodzi mi o jungle Nocturnek jaki pick bedzie bardziej przydatny dla teamu i bedzie dawał wiecej radochy z gry. Proszę was o + i - obu bohaterów

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Noc

- 1target

- średni w tf'ach

+ fear

+ niezły dmg

+dobry ganker

TF

- eeee....hmmm.....tylko ap?

+ wielofunkcyjność

+ op ulti

+ świetne tf'y

+ aoe slow

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Noc

- 1target

- średni w tf'ach

+ fear

+ niezły dmg

+dobry ganker

TF

- eeee....hmmm.....tylko ap?

+ wielofunkcyjność

+ op ulti

+ świetne tf'y

+ aoe slow

Hehe, TF nie jest tylko pod AP. Teraz ludzie mówią, że jest AP, bo ma w zalecanych itemy pod Ap. Kiedyś miał w zalecanych itemy pod AD i też ludzie go robili pod AD. Na dzisiejszą metę, lepszy jest według mnie nadal AD.

@top, Jeśli chodzi o mnie to brał bym TF, ze względu na to, że nikt mu nie ucieknie.

Opublikowano

Na dzisiejszą metę moim zdaniem tf ad jest słaby, ale jak widzę to tylko moja opinia.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

@up nie spamuj

Bierz TF

+ po 6 lvl ciągle gankuje linie

+ dobre Q

+ stun

+ slow

Opublikowano

Tf teraz jest slaby .nc jest lepszy latwiej się nafeedowac i wiekszy dmg ma, wdg mnie ;)

TF słaby żartujesz sobie?

Opublikowano

Tf teraz jest slaby .nc jest lepszy latwiej się nafeedowac i wiekszy dmg ma, wdg mnie ;)

.

Hehe, nie ma słabych postaci. Pewnie piszesz, że jest słaby, bo pewnie sam go nie ogarniasz lub widzisz jak ludzie nim nie umieją grać. Mój kolega gra już tą postacią 13miesięcy i jeszcze mu się nie znudziła i jako AD robi świetną rozwałkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

.

Buhahahahaha ostatnio byłem 15/3/8 ^^ pod ap

jak nie umiesz wybierać kart to może jest słaby ale bez przesady

A co do pytania to takie z du...

Obie postacie są na dwie różne pozycje, to jak zapytać "Co wybrać psa czy kota"

Gram w LoL-a po rusku <3

Добро пожаловать в Rift Призывателей!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...