Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Szukam osoby do serwera

Siveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz szukam kogoś kto pomogł by rozwinąc serwer a mianowicie wylozył troche kasy mysliscie ze to kolejny zaplanowany serwer i trzeba go zbudowac a no nie ten serwer juz powstal tyle ze jest zbudowana mapa i ogarniete pluginy serwer ma wszystko po za kasa ponieważ osoba która wczesniej prowadziala serwer oddala mi go pod moja pelna wladze i zbudowalem z kolegami mape oraz sam stworzylem fajna paczke a mianowicie survival+frakcje+Questy jest strona wwww i jest automatyczny skrypt do sprzedazy vipow i wogule itemow ale znam sie na tym mysle ze serwer z paczatku bedzie wyciagal za sprzedaż vipow itp 10 zl do 30 zl wczesniej mialem serwer i wyciagał 200 zl na miecha ale robilem wszyytko recznie teraz wszystko autmoatycznie i mysle ze spokojnie splace po 10 dniach ale to nie bedzie tak ze wybulisz kase poczekasz 10 dostaniesz kase i powiem spier.... moze akurat współpraca sie ulozy i razem bedziemy prowadzic ja jestem otwarty na pomoc i nie jestem kolejnym dzieckiem mam 17 lat i jestem dobrze prosperujacym czlowiekiem, minecraft i serwery to moje hobby a naprawde warta troche wylozyc zastanawiacie sie dlaczego sam nie wyloze bo narazie nie mam powiem wam ze warto zajmuje sie serwerami jakies 3 lata potrafie naprawde duzo i mam to wszystko gotowe ale musial bym czekac do 10.12.2012 az przyjdzie marne 130 zl nie zebym sie uzalal ;) ale mysle ze po okolo 10 dniach zwrucic sie co sie wlozylo a wiec zapraszam wszystko jest juz ogarniete kontakt skype ps-1996 lub ts 3 :188.165.245.228:9989 i nie chcem tego serwera stawiac na jakims hostingu a wiec nie mowa tu o wylozeniu 15 zl sam mam 50 na owncraft mysle ze to wynisolo by jakies 70 zl z czego bym oddal z procentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...