Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BAN ?

IIIFALUBAZIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem przerwę w befie jakieś 2-3 miesiące i zostałem zbanowany na nie których serwerach oto co mi wyskakuje

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Selekson' (for 137 minutes) ... Cheater banned by GGC-Stream.com. Ban on GUID 2fc34308d091097cd0d4cdcae9e53b3b. Contact GGC-Stream.com for details. [Admin Decision] czy to ban ???

@edit moge coś z tym zrobić czy już koniec

selekson2.png
Opublikowano

Mam to samo ,a nigdy nic takiego nie używałem,co teraz zrobić ? Jak odczekam te 137 minut to bd mógł znowu grać?

torrex.png
Opublikowano

Ok dzięki Czaka. Mam świeżutkie konto ,ledwo co nazbierałem na grę pograłem tydzień i nagle mam błędy,a teraz BAN ZA NIC ;(,a wcześniej ogółem miałem problemy z błędem "No Packet Flow" ,który nieumożliwił mi grę przez kolejnych kilka dni............... SAME PROBLEMY !

torrex.png
Opublikowano

Odczekałem iii teraz taki mam błąd :

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'XX' (for 5 minutes) ... Violation (MULTIHACK) #71208

torrex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...