Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim typie serwera chcielibyście zagrać ?

Krzysiek318k

Na jakim serwerze, o jakim jego typie chcielibyście zagrać ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze, o jakim jego typie chcieliby?cie zagra? ?

• Survival+RPG+Gildie [1.4.7] (obecnie)
    • Survival+RPG+Mody+Gildie [1.4.7]
    • Serwer Jail (Wi?zienie)(Prison) [1.4.7]
    • MineZ (Zombie Apocalips)(Apokalipsa Zombii) [1.4.7]
    • Hardcore+Mody+Gildie [1.4.7]
    • Hardcore+Gildie [1.4.7]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam obecnie serwer Minecraft o typie: Survival+RPG+Frakcje+SurvivalGames, ale niestety on się marnuje bo takich serwerów jest już po prostu, o takim typie za dużo. Dlatego chcę zmienić typ serwera i daje wam prawo głosu, na jakim serwie chcielibyście zagrać, a jeśli chodzi o obecny serwer to kliknijcie moją sygnaturkę to przeniesie was do tematu serwera na mpcforum.pl.

Głosujcie w ankiecie.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Ja osobiście bym zagrał w zombie apocalipse. Dlaczego ? Tych serwerów jest najmniej, a srv pełno.

Opublikowano

Ale cofka forum już 15 osób zagłosowało a teraz po cofce jest tylko 5 głosów!

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Ja to bym zagrał na modach :D tych serwerów jest mało, pewnie dla tego że trzeba potężnej maszyny.

Jeśli będziesz chętny to polecam DNS modpack + gildie (małe działki na takich serwach są oklepane).

2-4 frakcje po 10 osób

cuboidy 300x300 :D

jeśli nie będzie lagować to taki serwer będzie miał dużą popularność

dodatkowo mody wydłużają rozgrywkę są np maszyny które kosztują ponad 8k żelaza :D

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Zrób realistyczną metropolie, jest mało takich serwerów.

Możesz głosować tylko na podane i głos złóż w ankiecie.

Proszę użytkowników, którzy zagłosowali przed cofką o złożenie ponownie głosu w ankiecie.

Opublikowano

Opisz mniej więcej jak by wyglądał każdy typ serwera znaczy się pluginy mapa itp.

Nie opiszę bo na każdy server jest inna metoda, inne pluginy i za dużo do pisania.

Jak będzie ponad 50 głosów opiszę.

Opublikowano

To opisz jakby miał wyglądać Survival+RPG+towny - chodzi mi głównie o towny

Opiszę ten pomysł który wygra, a po za tym nie powiem ci jakie plguinu bo inni będą robić takie same pliczki.

Opublikowano

Co do mnie to najchętniej zagrałbym na serwerze Rp+Fb do tego różne gry typu spleef sg itp. Może taki typ dodaj do ankiety.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Co do mnie to najchętniej zagrałbym na serwerze Rp+Fb do tego różne gry typu spleef sg itp. Może taki typ dodaj do ankiety.

fb odpada

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...