Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak szybko wyexpić pupilka?

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 35 lvl Harcownik (wszystkie dostępne skille na maxa) i moje pytanie brzmi... Gdzie mogę szybko wyexpić smoka z 20 na np. 30-35 lvl... Pytam tylko o to. Nie chcę uzyskać odpowiedzi typu ''Dla tytana lepszy jest koń'' itd...

To tak na marginesie dla tych, którzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem ;x

Pozdrawiam :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

A moje zdanie jest wręcz odwrotne do tego co napisała Ciefcynka (nie wnikam już w te piguły). Bij zwyczajnie na białbych mobkach, poznasz grę a exp peta naprawde szybko pójdzie. Jeśli koniecznie chcesz jak najszybciej to nie używaj skilli tylko używaj samych hitów.

Opublikowano

@Linoskoczek, no dobrze.. ale gdzie... To że samymi hitami/z ręki to dla mnie nic nowego... Napisałeś mi razem z Ciefcynką to, co jest oczywiste, a odpowiedzi na pytanie nadal nie uzyskałem :)

Gdzie mogę szybko wyexpić smoka z 20 na np. 30-35 lvl...

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Bij zwyczajnie na białbych mobkach, poznasz grę a exp peta naprawde szybko pójdzie.

Tak jak napisałem, bij wszystkie mobki, które są białe. Fajnie się expi w margadoom jeśli wywali się złoto za ścianę i pośle smoka, żeby je zbierał. Wtedy nie zabiją go mobki a exp mu leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...