Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołgi cieżkie (ANGLIA)!

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; ) . Otóż aktualnie rozwijam drzewko Ciężkich czołgów BRYTYJSKICH. Posiadam 6tier , no i prawie 7 tylko brakuje mi tak pare tysiaków ^ ^ . I moje pytanie jest nastepujące jak sie gra tymi czołgami na 8+tier ? Posiada ktoś z wasz już jakiś 8/9/10 tier ? Bo chciałbym się spytać jak te maszyny sobie radzą ; ) .

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem 7 tieru a co dopiero 8 :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak dla mnie lipa... wszystko i wszędzie cię przebija ; ) jedyny plus ze nawet szybko strzelają ;) brytyjskie medy od 8 tieru fajne ;)

@up ludzie już mają 10 ;) dwa dni po aktu grałem z gościem co miał 9 :> a na cw to ich pełno 10 ;>

Opublikowano

JA bym szedł w MT, ale jak już się uparłeś na HT to brnij dalej i nie zniechęcaj się od 8 tieru jest już dobrze ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale według mnie one dość słabe są, np vickers medium niby MT a i tak kruchy pancerz..

Medy mają być mobilne i z dobrymi działami i takie są MT brytyjskie

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...