Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zlecenie spolszonego permissions+ rangi

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , rangi ; Wlasciciel ;Dostępy do wszystkiego , HeadAdmin; dostępy według uzniania, Admin według uznania , DiamondVIP /kit diamondvip , /warp sklepDvip , warp mapa Dvip ,warp Devent vip , SuperVIP/kit svip , warp sklepSvip , warp mapa Svip ,warp Sevent , VIP /kit vip , warp vip ,mapa vip ,event vip , SuperGracz /kit Sgracz ,warp eventS , warp mapaS, Gracz /kit gracz , warp event ,warp piaskownica , warp swinka , warp surv ,warp sklep ,warp mapa 1/2/3

Każdy MA dostęp do komend gracza

Wiem ,że to nietypowe zlecenie ;D

Jeśli coś nie gra , np z zamieszczeniem tematu , proszę o przeniesienie czy cos

Opublikowano

Ty sobie kpisz? Za darmo nikt Ci tego nie zrobi :)

Naucz się sam, ja serwer zaczynłem robić nie mając praktycznie żadnej wiedzy, a teraz z serwerem robie co chce i jak chce :)

//offtop

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Opublikowano

Postaram się pomóc, ale to nie na forum. Napisz na GG (jest w profilu), a postaram się zrobić permissions za darmo (chodzi tylko o rangi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...