Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na uridium

traviasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, gdyż mam znajomego w Niemczech, kupił on sobie i mi UNEBota na dark orbit. Dał za szt. Prawie 600 euro to będzie sporo zł, jednakże nie mogę dać go do neta ani nic w tym stylu. Nawet jakby to i tak kot był zużyty i nie uruchomicie go. Działa on na wszystkich serwerach, oprócz Meksyk 1, USA (zachód) i amerykański glob 4. Więc tak, mogę wam zrobić fulkę, zn wszystko co za uri, gdyż mogę wpisać ile chcę uri i on hakuje go ;) Trwa to około 5 min gdyż wiadomo, musi się połączyć itd. Mogę wam zrobić np fullke, jednak wiadomo że na wasze ryzyko, gdy administracja zobaczy że przybyło nagle tyle uri to może sprawdzić i wtedy... Dlatego pisać ile chcecie, uri no i musicie się skontaktować gdyż potrzebuję pasy. Jednak jak któryś z was zażyczy sobie 999 mln uri, to mu wpisze spoko, ale na bank dostanie bana/// Chodzi o to że jak ktos ma 1 lv i nagle fullke to odrazu sprawdzają... Więc piszę, moge wam dodać, ale nie biorę odpowiedzialnosci za bany. Ja testowałem, na 14 lv wpisując 1 mln uri, odczekałem 2 miechy, żeby sprawdzić i bana nie mam, a jak zrobiłem na 6 lv, 100tyś uri, dostałem bana po około 3 dniach, Jeżeli jest ktoś chętny to walić na e-mail : [email protected]

Jednak odrazu mówię, robię to z dobrych chęci, i nie będę specjalnie odpalał hacka np wyslesz mi o zrobienie o 15 to jak zobacze moge nawet dopiero nastepnego dnia, gdyż mam wersję średnią, i mogę dodawać 5 razy dziennie. Ilość nie ma znaczenia jak już pisałem, ale na wasze ryzyko. Dodam wam nawet na 1 lv, ale radzę wam tak z 50h przegranych i z 10 mln PD, na koncie , no bo wczesniej na 1,2 itd lv nie ma to sensu ;)Jeżeli ktoś się zdecyduje i mu pomogę proszę o zostawienie komentarza pod postem ;)

Opublikowano

Kolejne dziecko które myśli że ktoś mu da pasy do konta.

A takie coś jak UNEBota może istnieć ale na pewno nie działa.

Hacka na uri nigdy nie było nie ma i nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...