Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błędne działanie PPM

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj w końcu na nowym PC zainstalowałem sobie BF3 i wchodzę już do gry i gdy już gram i klikam abym celował przez celownik czyli PPM to automatycznie widok kieruje mi w ziemię i tak za każdym razem dlaczego ? Tak się grać nie da, za każdym kliknięciem PPM kamerę kieruje mi w dół dokładnie w nogi ;/

Proszę o odp. Daje like i 5 na profile ;)

@EDIT

zczaiłem że to jest coś z myszką bo zainstalowałem przed chwilą MOH Warfighter i to samo jest ;/ a myszka była kupiona dzisiaj co z nią może być ?

Nawet zmieniłem myszkę i lipa to samo ;/

Opublikowano

Czy nie masz czegoś w ustawieniach dziwnego? Wbij w Opcje i je uważnie oglądnij czy nie ma tam czegoś przestawionego.

Jeśli nie ma wbij na Origin daj PPM na bf3 i Napraw Grę

LOL

Opublikowano

Naprawienie gry nic nie dało ;/ dalej to samo jest, naprawdę to mi psuje całą grę, ponieważ nie da się tak grać ;/ i dałem nawet zresetuj ustawienia i dalej to samo ;/

Naprawdę jak ktoś pomoże to wynagrodzę limitem like ;)

@EDIT

Ok

zczaiłem że to jest coś z myszką bo zainstalowałem przed chwilą MOH Warfighter i to samo jest ;/ a myszka była kupiona dzisiaj co z nią może być ?

Zmieniłem myszkę i to samo ;/

Opublikowano

Nie chcę udawać znawcy. Ale podłącz mysz pod inny port USB. Możliwe że coś się zdupiło w USB.

I po drugie. Podaj firme i model myszki bo to też jest istotne.

//edit.: jeszcze myślę, że może to być wina mikrostyków w myszy. Chociaż jest to bardzo mało prawdopodobne żeby w jednej i drugiej to samo.

Spróbuj wyłączyć przyspieszenie myszki w windowsowych ustawieniach. Może głupie rozwiązanie ale możliwe że pomoże.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...