Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mobo i case

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ! Mam pytanko odnośnie mobo MSI Z77 MPOWER i case CoolerMaster Scout2. Chciałbym zmienić te części w swoim komputerze, priorytetem będzie mobo i chłodzenie na procka gdyż chce podkręcać. I tu pada pytanko, warto wydawać 700zl za tą mobo? Pewien uzytkownik powiedział mi ze czasem mogą byc tzw bootloop'y czyli dochodzenie do jakiegoś momętu pracy płyty i restart. Chciałbym sie dowiedzieć czy duże szanse są ta kupienie takiej wadliwej płyty? I czy jest to dobra płyta pod oc w tym przedziale cenowym? (600-750) Niby ma ten certyfikat ale wole sie was zapytać. Co do case. Opłaca sie czy nie? Chyba że cos innego polecacie w przedziale (450-550). Z góry dzięki

Opublikowano

Nawet dobra, ale poleciłbym ci bardziej coś z serii HAF albo o wiele tańszego Aerocoola PGS-VS3, mam go od dłuższego czasu, i jestem zadowolony, ponieważ:

- Ładnie wygląda,

- Jest solidnie wykonany,

- Fajnie można kable pochować,

- Praktyczne uchwyty na dyski/napędy,

- Wentylatory, ogólnie system chłodzenia,

- Kosztuje niewiele.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dzięki. Ogólnie to mam narazie CoolerMaster Elite 430 z oknem ale kiedyś ją wymienie. Narazie starcza ;d

A coś na temat mobo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...