Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge kliknać w npc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z npc. Polega on na tym, że kiedy wejdę na serwer mogę kliknąć na npc i otwiera mi się chat z nim, wszystko miodzio :) ale kiedy już raz z nim wezne rozmowe i chce to zrobic kolejny raz nie mogę już :/

Wina leży po stronie serwera czy clienta?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Wysłałem na pw :)

Mam jeszcze takie pytanie

Chciałbym żeby to wybierało jeden z podanych bonów, tylko nie wiem czy dobrze to napisałem

local bon = number(1,9)
lista_bonow = {}
lista_bonow [1] = {apply.ATTBONUS_HUMAN, 15}
lista_bonow [2] = {apply.ATTBONUS_MONSTER, 20}
lista_bonow [3] = {apply.CRITICAL_PCT, 10}
lista_bonow [4] = {apply.PENETRATE_PCT, 10}
lista_bonow [5] = {apply.MAX_HP, 10000}
lista_bonow [6] = {apply.MAX_SP, 2000}
lista_bonow [7] = {apply.HP_REGEN, 30}
lista_bonow [8] = {apply.CAST_SPEED, 10}
lista_bonow [9] = {apply.ATT_GRADE_BONUS, 750}
affect.add_collect(lista_bonow[bon], czas)

Czas mam juz przypisany :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...