Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock.ph

Zanoxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem sciągłem warrocka ph i zmienilem proxy wszystko ok na stronie whatismyip pisze to ip filipinskie przy rejestracji mi pisało narodowość philippines ale jak włączam grę daje start game czy jakos tak wpisuje swoje passy daje ok i nic się nie dzieje tylko tak stoi powie mi ktoś w czym tkwi problem ??

Oczywiście będzie 5

940messi.png
Opublikowano

Mała lamko reinstal i po sprawie.

If you have always wanted to be a hacker, but just for fun and without problems, now you can thanks to this entertaining game, without damaging anyone or anything. In Hack The Game you play a novice hacker, who receives diverse and very varied missions. You have to, for example, get into remote machines, obtain set information, locate certain files they ask for ... without leaving a trace.

The missions will come to you directly via email, and the program will make it easy for you by giving you a collection of tools you need to do the job well: using a ping, scanning ports, telnet, sabotage passwords, etc. The Hack The Game interface simulates a typical black monitor with green type. Remember that the game is completely inocuous and doesn´t affect anyone.

Hack do CrossFire http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=83624

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...