Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]O czym?

love98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam hosting co prawda darmowy ale mam 10GB miejsca na dysku no i 100GB transferu miesięcznie I Cpanel co bardzo się przydaje no i mam wykupioną podpiętą domene i teraz moje jest pytanie o czym zrobić forum?.I jaki silnik forum wybrać :) Proszę pisać pod tematem jeżeli macie coś sensownego do napisania a nie np.Nie wiesz to nie bierz sie za to.Zrób o tym co masz wiedze i moglbys pisac to sa zbedne odpowiedzi chce konkretne odpowiedzi typu zrób forum o grach itp.A silnik forum ma być darmowy :)

Opublikowano

php by przemo lub myBB

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

O czymś żadkim o czymś czego jeszcze nie było i co jest fajne :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na Mpc jest dużo fanatyków silnika MyBB z darmowych ;)

Ale otóż jest do tego silnika wielka konkurencja również darmowa. Jest to PHP BB3.

Do PHP By Przemo masz za to dużo styli, lecz ten silnik moim zdaniem to jeden wielki Shit.

Jak wiesz gusty i Guściki. Ja Ci właśnie wymieniłem trzy najlepsze. Mi się osobiście najlepiej pracowało na BB3, a zaraz za tym MyBB.

Jeżeli interesuje Cię tworzenie stron WWW to dlaczego nie?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

MyBB zdecydowanie.

Dlaczego?

1) Prosty w obsłudze.

2) Dużo szablonów.

3) Od cholery pluginów.

4) Wymyśl sobie sam... ;p

A jeśli chodzi o tematykę, to daj taką na której najbardziej się znasz ;p

Opublikowano

Dobra interesuje mnie informatyka.Umiem robić różne rzeczy.Ale nazwa forum nie pasuje za cholere xD.Sorki za słownictwo.Ponieważ strona to xxxx.Sorki za link.I na moje nie pasuje to do forum o informatyce.Chyba że podacie rozwinięcie skrótu Hgg które będzie pasowało do Forum o Informatyce.Wtedy będę mógł zrobić :)

Opublikowano

Zamykam za prośbą autora w tym wątku:

http://www.mpcforum.pl/topic/781742-pomocmybb/#entry5717560

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...