Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Słuchawki z mikro do gier i rozmów

P48

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam wszystkim mam dylemat / pytanie , mianowicie potrzebuje słuchawki z mikrofonem RAZEM ! , do gier typu Counter-Strike itp ... Ale też z dobrym mikrofonem by nie modulował głosu .. no na TS'ie ;/ bo te mikro co mam strasznie moduluje głos ;p i słychać mnie jak bym miał z 9-10 lat ;p a mam mutacje ... więc

z lekka lipa co polecacie ? aha i cena tak do 300zł patrzyłem coś z logitechu i z creative ;p mace jakieś propozycje ? :)

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Ja mam Soundblaster 3D Tacitcs Sigma, sprawują się świetnie w grach, głośne, b. dobry mikrofon :) Polecam.

Opublikowano

Wszystkie od steelseries, sennheiser. Jesli chcesz dobre a tanie to polecam sennheiser pc 8 (110zl. Jak na te firmy to tanio). Jesli chcesz bardzo dobre to polecam steelseries siberia ;>

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Ja mam Soundblaster 3D Tacitcs Sigma, sprawują się świetnie w grach, głośne, b. dobry mikrofon :) Polecam.

kupiłem dzięki są zajeb*ste ! :D

17172903471186348024.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...