Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polscy Streamerzy

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy znacie może jakiś Polskich Streamerów którzy streamują lola na twitchu ?

Jeżeli tak to podawajcie nicki, bo pooglądał bym sobie :P

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Polecem Sq Nicker, bardzo fajnie się ogląda, ciekawe towarzystwo, kobiety goszczą u niego na tsie, więc nie słychać tylko męskiego głosu na midzie idzie mu fajnie, często duo z pasterzem gra:)

Dis - mała oglądalność, słaby majk, ale też się fajnie ogląda, często robi aramki z widzami :)

Opublikowano

Gucio czy jak mu tam, podobno w s2 miał 2k elo.

Guciooq chyba. Widzialem dzis jego stream. Jak to mozliwe, ze gostek jest stream'erem z ok. 150 normalami. To mnie troszke zaskoczylo.

Opublikowano

Jak chcesz poogladac streama aby sie czegos nauczyc to napewno nie polski stream

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up

Niekoniecznie, czasami się zdarzy, że streamer coś wytłumaczy lub prezentuje dobry poziom i można się czegoś fajnego nauczyć.

Na Polskie streamy fajnie wbić by posłuchać różnych flame'ów na tsie czy. 15 minut temu u Dis'a <33

U Nickera też fajna atmosfera, dobre chłopaki :D

Gimbera nie lubię, także się nie wypowiem.

Sushei - Dawno go nie widziałem, kudłacz gdzieś zanikł? Ogólnie nigdy mi się jego stream nie podobał, strasznie źle mi się go oglądało, smętnie tak jakoś.

Opublikowano

Polacy nie mają dobrych streamerów :

Gimper

shushei

Oni są słabi.

Z mojej strony radził bym ci oglądać zagranicznych Streamerów są dużo lepsi i więcej z ich streamów wyniesiesz.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@up

Niekoniecznie, czasami się zdarzy, że streamer coś wytłumaczy lub prezentuje dobry poziom i można się czegoś fajnego nauczyć.

Na Polskie streamy fajnie wbić by posłuchać różnych flame'ów na tsie czy. 15 minut temu u Dis'a <33

U Nickera też fajna atmosfera, dobre chłopaki :D

Gimbera nie lubię, także się nie wypowiem.

Sushei - Dawno go nie widziałem, kudłacz gdzieś zanikł? Ogólnie nigdy mi się jego stream nie podobał, strasznie źle mi się go oglądało, smętnie tak jakoś.

Trollowanie Disa na tsie gdy streamuje to to co lubie najabrdziej <3 ashe ap too stronk

Opublikowano

Polacy nie mają dobrych streamerów :

Gimper

shushei

Oni są słabi.

Z mojej strony radził bym ci oglądać zagranicznych Streamerów są dużo lepsi i więcej z ich streamów wyniesiesz.

Uważam, że shushei nie jest taki zły, choć oczywiście wolę oglądać Froggena czy ocelota.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...