Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakie tam jest rate i jaki serwer wybrac szybko sie expi jak kasa leci?

a i jakie rate na ncsoft tez jest. Lepiej mi chodzi zeby wbijac troche dluzej lvl expic trudniej bronie a nie ze wchodze serwer odrazu 80lvl kasy wpiz... i ciagle enchantowac

Opublikowano

gralem ciagle w l2 c4 wybralem sobie czarnego elfa. I nie ma potworkow do expienia tam sie robi tylko questy? czy trzeba gdzies isc. Gralem na paru serwerach i jaka tu jest najlepsza postac np. na jednym serwie co gralem dobry byl lucznik/tyrant a na 2 th jak tu sytuacja wyglada na innova i gdzie isc expic jak zaczac poczatek gry?

Opublikowano

a znasz jakis fajny serwer moze tez co trzeba troche pofarmic zeby cos miec nie do przesadny ale tak w miare

a jak juz zdobede ten 90lvl to kase mam ciagle czy musze pofarmic zeby cos miec a nie ciagle tylko enchantowac? jest tam ncp z buffami

Opublikowano

jest tu wogole takie cos jak misc shop i wogole? mam 12 lvl i nie umiem juz do questa dojsc. To moze znasz jakis serwer pvp ze trzeba ta kase farmic tak rate z x30, 45