Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Marihuana

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko bo jade na wycieczke ( szkolna) i mamy zlozyc sie na kwiatki ale ja jeszcze nie jaralem i mam pytanko czy jest to bezpieczne :D? Nie bd mial jakis odpalow czy cos (koledzy mowia ze w chuj jest sie glodnym i galki masz jak szatan :P ) czy mi czasem korba nie odpierdoli :D

Opublikowano

tak jak sobie wkrecisz zla wikse to

bedziesz widzial ze Twoim koledzy chca Cie zabic

i sam ich zabijesz lub wyskoczysz przez okno ...

nie po tym nie bedziesz miec odpalow

zrelaksujesz sie

posmiejesz sie

bedziesz miec suchosc w gebie

oczy tzw. 'zajeb***' czyli beda Ci sie zamykac

no i gastro Ci sie wlaczy czyli

bedzie Ci sie chcialo jesc

a i jeszcze moze Ci sie obnizyc

tetno i mozesz byc blady

raz na jakis czas nic nie zaszkodzi

ale to jak alkohol od 18 lat

i jesli bys palil codziennie

to juz cos by moglo byc

w sesie uklad oddechowy

czy cos

i jesli bedziecie mieli taka z prawdziwego

zdarzenia mj i za duzo na 1 zaje**** w pluco

to mozesz sie przestrzelic

czyli mozesz wymiotowac, nie miec sily sie nawet ruszyc

i pojdziesz spac :D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Nie bierz sie za to bo to jest zuooo. A tak serio, jesli nie paliles nigdy pamierosow, to bedziesz mial nawet problem sie zaciagnac. Wiekszosc ludzi ma po tym beke jak skurwy... nie bede konczyc. Ale zdazaja sie zamuly. Czesto wkreca sie gastrofaza.

Ale ogolnie skutki sa razcej pozytywne. :P i wez krople do oczu zeby nikt sie nie skapnal...

i jesli bys palil codziennie

to juz cos by moglo byc

w sesie uklad oddechowy

czy cos

tutaj duzo zalezy co by palil, jesli jakies gowno jest spore ryzyko ze moze miec jakies problemy z ukladem oddechowym, jesli swojska czysta natura , ryzyko jest minimalne...

Opublikowano

@UP

Tak tak krople napewno wezme ;p

Z zaciagnieciem nie bedzie problemu bo jaralem jakies 0.5 roku (ale rzucilem wpizdu)

Mowilimi jeszcze zeby zmieszac z tytioniem bo z czysta to dziury w mozgu sie robia :)

Ok dzieki wam!

Opublikowano

Nie mieszaj z tytoniem jesli zamierzasz palic z lufy, jesli jointa lub z zarowy to mozecie w ostatecznosci zmieszac, ale nie polecam tego, bo jeszcze gorzej gryzie jak dla mnie.

Opublikowano

Nestah

czy dla Ciebie samosieja to np;

zasadzenie przez kogos

mj na dworze,gdzies na polanie

poczekanie az bedzie czas scinki

i palenie tzw. swojej mj czy cos innego miales na mysli?

bo u mnie panowala taka opinia ze samosieja

czyli jesli ktos zasadzi swoja mj i ja wyhoduje na dworze

jest do niczego prawie nic nie kopie

idioci nawet nie wiedzieli ze sa meskie i zenskie krzaki

i w tym roku kolega mial wlasnie taka 'samosieje'

wyszlo mu sporo g bo ponad 200

sprzedawal ladnie same topy praktycznie

i ta sieja kopala 2x lepiej niz gow***

od dilla

bo niczym nie byla nakrapiana

spryskiwana itd.

a jak paliles czysciocha

to nic praktycznie nie drapalo w gardlo

choc to czy drapie w gardlo tez zalezy od odmiany

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@UP

Nom moze i masz racje ale ja mam tak pokurwiona wychowawczynie ze to jest porazka Wgl koles ma sprawe w sadzie za to ze zajebal takiemu pedalkowi w rurkach (dzieki wychowawczyni) wiec tez sie zastanawiam czy aby to napewno dobry pomysl a jak sie wciagne to nie bd mial wogole hajsu :O

Opublikowano

@UP

Nom moze i masz racje ale ja mam tak pokurwiona wychowawczynie ze to jest porazka Wgl koles ma sprawe w sadzie za to ze zajebal takiemu pedalkowi w rurkach (dzieki wychowawczyni) wiec tez sie zastanawiam czy aby to napewno dobry pomysl a jak sie wciagne to nie bd mial wogole hajsu :O

Jak masz pokurwioną nauczycielke to nawet nie próbuj, a wciągnąć się za pierwszym razem nie wciągniesz ale lepiej uważać.

Opublikowano

O czym wy wogole mowicie? Wciagniecie sie w jaranie tego? Naprawde chyba przez miesiac musialbys jarac codziennie zeby sie uzaleznic. Mam wielu znajomych ktorzy naprawde od swieta lubia przyjarac, ale nie maja potrzeby codziennie czy raz w tygodniu.

Zielsko nie uzaleznia jak wiekszosc uzywek fizycznie, ale psychicznie, ale ogolnie ciezko jest sie od tego uzaleznic.

Opublikowano

O czym wy wogole mowicie? Wciagniecie sie w jaranie tego? Naprawde chyba przez miesiac musialbys jarac codziennie zeby sie uzaleznic. Mam wielu znajomych ktorzy naprawde od swieta lubia przyjarac, ale nie maja potrzeby codziennie czy raz w tygodniu.

Zielsko nie uzaleznia jak wiekszosc uzywek fizycznie, ale psychicznie, ale ogolnie ciezko jest sie od tego uzaleznic.

Wiem że jest ciężko... ale wszystko zależy od osoby. Jeżeli ktoś jest w chuj słaby psychicznie to nawet po 2-3 razach go wpierdoli. Jednych to rusza, a innych nie.

Opublikowano

Panie UP ja rozumiem wszystko, ale marihuana nie nalezy do tej grupy narkotykow typu koka, hera ktore uzalezniaja tak szybko.

Sorry za offtopa, ale musialem to napisac.

Opublikowano

Zależy ile wykopcisz jak normalne ilości to albo będziesz miał zajebisty humor albo zamułe,jak wykopcisz za dużo to sam się przekonasz .;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...