Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thewarz

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Opłaca się kupić tą grę? \

Oglądam ost filmiki z tej gry i sie zastanawiam.

Btw. Kocham gry z zombie.

Opublikowano

Raczej się nie opłaca chyba że lubisz wywalać pieniądze w błoto, twórcy gry robią sobie normalne jaja. Zakupiłem grę w październiku - alpha - (konto pioneer za 30$) i czekam aż wreszcie będą łaskawi wprowadzić opcję zmiany e-maila to sprzedam tą grę w piz**. Ostatni patch był 8 listopada (prawie 2 tygodnie temu...), nadal nie ma obiecanej opcji "play with friends" która miała być włączona 1-7 listopada. Obiekty, budynki na mapie to totalne kopiuj wklej, pełno bugów ... odradzam i to na serio

Może nie jestem zbyt obiektywny ponieważ gra mi zaszła za skórę i wymieniam tylko same minusy ale mam swoje powody. Z pełnym eq broni razem z kolegą zostaliśmy zastrzeleni przez ścianę, ogólnie jeżeli pograsz dłużej niż 5-10min na jednej postaci to cud (zwłaszcza jeżeli na serwerze jest dużo graczy). Dodatkowo twórcy gry w FAQ opisali że będą następujące rzeczy:

-samochody

-misje tworzone przez graczy

-bezpieczne osady dla ludzi neutralnych i jedna dla bandytów

-wymierzanie nagród za bandytów

Było wiele więcej lecz teraz już nie pamiętam wszystkiego, tak czy owak przez 40dni odblokowali 30% mapy, w tej chwili jest ona dostępna w 60% oraz napisali na forum że walczą z hackerami (wymówka żeby się poobijać). Tylko tyle zdążyli zrobić przez ten czas, gdy napisałem do supportu że chciałbym zmienić e-mail to do dzisiaj brak odpowiedzi :>

Opublikowano

Straszne recenzje dostała ta gra. Syf robiony na siłę i jak najszybciej by ubić trochę kaski z DayZ. Najlepiej poczekać na DayZ game i być pewny co się kupuje bo Rocket ma łeb na karku a gówna nie wypuści.

Opublikowano

Ale dayz juz chyba wyszedl czy nie? Ja wlasnie ogladam n yt filmiki z thewarz i wszyscy mowia ze swietnie sie gra nawet taki pingwin.

Opublikowano

@Up

DayZ to modyfikacja do Army II. To nie jest gra tylko mod. WarZ to już nie to samo. Chcesz wydaj pieniądze na ten badziew (Twoje pieniądze nie moje). Ale populacja ostro spada na serwerach a gra się sypnie po premierze DayZ Game tego jestem pewien zwłaszcza ze gra ma wyjść ponoć już w grudniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...