Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Szybko nabić Punkty na event.

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema.W tym poradniku chciałbym wam przedstawić sposób na szybkie nabycie punktów na event.Pokaże wam na stronie Derban zapraszam

1.Pierw co musimy zrobić to wejść do jakiegoś roomu BanishGarden najlepiej po stronie Derban :

1353573944-U754660.jpg

2.Gdy już weszliśmy do roomu po stronie derban idziemy w tak zwaną "Uliczkę" o tutaj :

1353574001-U754660.jpg

3.Gdy już weszliśmy w tą uliczkę najlepiej jak się schowamy za krzaczkiem wtedy nas nie będą strzelać o tutaj :

1353574069-U754660.jpg

4.I to koniec teraz tylko czekamy do zakończenia całego meczu i cieszycie się nabitymi punktami.Najlepiej także jakbyście sami założyli rooma z tą mapką wtedy ustawicie sobie 50 kill i będzie wtedy lepiej wam nabijać punkty

Poradnik w 100% by F3AR.

Edytowane przez F3AR.
Opublikowano

wg mnie to szybciej je nabijemy grając.

Co nam da schowanie się w bazie ?

Dedy i tak bd miał.

Bo ja gram only w NIU i cały czas siedzimy w bazie DERBÓW.

Takie jest moje zdanie.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

wg mnie to szybciej je nabijemy grając.

Co nam da schowanie się w bazie ?

Dedy i tak bd miał.

Bo ja gram only w NIU i cały czas siedzimy w bazie DERBÓW.

Takie jest moje zdanie.

Tak dedy yhy 1-2 tylko dziś grałem takim sposobem i miałem 0:0 nikt mnie nie trafił.Czyli albo nie umiesz się chować albo dałeś się zauważyć ;].A co do tego siedzenia to po 5 mogą was wszystkich rozpierdolić i pójść do was siedzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...