Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Ze Znajomymi

yedistress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym spytać się o możliwość dołączenia razem z przyjaciółmi do jednego servera razem. Nie chodzi mi tu o podłączenie się do servera gdzie jest mój znajomy, tylko o zrobienie kolejki w kilka osób, tak żeby przerzuciło nas do jednego teamu. ewentualnie czy jest możliwość zmiany, wybory stron podczas, lub przed bitwą?

Pozdrawiam Serdecznie, yedistress

Opublikowano

Gra sama niestety przerzuca osoby gdy drużyny są niezbalansowane i my na to nie mamy wpływu. Z tego co wiem to przerzucić może tylko osoby martwe więc gdy zobaczysz że wasz zespół ma mniej osób to poproś znajomego by zginął i może się uda.

EDIT: Na forum bf p4f w dziale "suggestions" są takie tematy jak zrobienie Squadów jak w BF2 czy BF3 by grać ze znajomymi w jednej drużynie i mieć ich nicki na inny kolor. Wystarczy że w danym temacie napiszesz /sign (oznacza to że pomysł ci się podoba i chciałbyś zobaczyć go w grze) Jest to jedyna szansa by twórcy gry to zauważyli i dodali.

Opublikowano

Podaje linka bezpośrednio do tematu gdzie można wyrazić chęć zgody poprzez napisanie /sign

http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=20580

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...