Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]W czym jest problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam server na plikach bytakiniesmialy.Probowalem na kazdym cliencie.Zwyklym 2010,Balmora,Longju 2,Emperion.Chcialem przerobic clienta Emperion.Wszystko zrobilem tak jak zwykle(server hamachi).Wkleilem launchera podmienilem ip w root,lecz gdy wlaczam metka(launcher mc 2010 v2) wlacza sie tyle ze gdy klikam ok to nic sie niedzieje i poprostu nieprzeskakuje mi do okna gdzie sie wpisuje pasy niewiem dlaczego.Powtarzam jeszcze raz dla nieogarnietych PROBOWALEM ZROBIC NA Zwyklym 2010,Balmora,Longju 2,Emperion

ie068n.jpg
Opublikowano

Musiałeś coś na grzebać w plikach... Weź spróbuj jeszcze raz, tym razem na Cliencie Metin2PL. Jeśli to nie pomoże, to nie mam pojęcia co może być nie tak..

Opublikowano

Witaj.

Żeby zadziałało ci na innym cliencie to wystarczy żebyś w client zmienił.

- Pong: Znajduje się W cliencie plik metin2.bin. otwierasz najlepiej notpad+ i wyszukujesz. Potem w plikach na serwerze Game. Kopiujesz na pulpit i edytujesz.

- Dedyk/Hamachi/VPS Launcher: Porty robisz na VPS oraz Dedyku z normalną końcówką a na hcamachi z .100

Gdy w Cliencie nic nie robiłeś innego to powinno działać. A jak jeszcze coś innego robiłeś a nie to co tylko napisałem to nie myśl o tym że będzie działać.

Jeżeli chciał byś mogę zrobić Launcher ci do clienta ale to tylko w wolnej chwili. Napisz do mnie na pa. Zrobię ci za darmo. Cześć.

Opublikowano

A edytowałeś pong w metin2.bin ?

Pong niema nic wspolnego.Ja mowie ze niemoge wogole wlaczyc okna logowania ! NIe ze niemoge sie zalogowac tyle ze wogole niemoge go wlaczyc tego okna logowania :<

Spróbuj tym Launcherem:

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

wlasnie uzywam tego launchera przeciez napisalem -.-

Czy moglby ktos umiescic clienta panga ? na hostingu kaszanka.pl ? lub na innym ktory niezawiera limitu

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...