Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik gry Dobryrycerz.pl warto?

czituz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj twórca gry dobryrycerz.pl napisał, że chce sprzedać pare kopi swojego silnika za 200 zł(pomaga w instalacji).

Mam pytanie czy warto kupić ten silnik, chce szybko wiedzieć, bo podobno chce sprzedać tylko 8-9 kopi. Z tego co widział to gra jest bardzo rozbudowana, a cena nie jest taka duża jak by się głębiej zastanowić.

Pytanie jest wieć czy warto w coś takiego inwestować i jak oceniacie ten silnik??

Opublikowano

Tak na start jesli 4 - 5 kopi to zeby nie bylo dwoch podobnych gier to trzeba zmienic lay, lekko przerobic tematyke pododawac misje fabule przedmioty

Jesli znasz sie na php chociaz troche to tylko grafika kwestia nastepnych pieniedzy reszta nie ale jesli wgl sie nie znasz na php to bedziesz musial za wszystko zaplacic wiec jesli masz na zbyciu 500 - 600 zl to kupuj. Silnik fajny, wszystko jest w porzadku.

Opublikowano

Ja bym nie kupił, bo oprócz kilku fajnych elementów typu to gospodarstwo, system drag and drop i avatary to nic wartego uwagi tam nie ma.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Twórca sprzedaję jednak 8 egzemplarzy po 200 zł. Kupiłem i muszę powiedzieć, że dosyć chaotycznie napisane ale twórca pomaga przy instalacji i konfiguracji. Ogólnie kod da się ogarnąć.

Opublikowano

Nie mogłeś kupić mojego silnika ponieważ nigdy go nie sprzedawałem. Został on też napisany przeze mnie od początku. Nie posiada on bugów o których ktokolwiek wie. Jeżeli zostaną jakieś odkryte to na pewno wydam łatkę. Proszę nie mylić tego silnika z jakimiś innymi które mają bardzo mało funkcji i zostały napisane tylko w celach sprzedaży. Rozgrywka jest dopracowana i początkowo ciekawa, z powodu małej liczby gracz(rywali) osoby które grały bardzo dużo przestawały grać bo nie było już dla nich wyzwań. W późniejszym etapie gra nastawiona jest na walki na arenie i walki gildi, duży aspekt odgrywa zdobywanie przedmiotów i ich ulepszanie. Gra posiadała wielu graczy którzy grali przez długi okres(ponad poł roku) ale kiedy nie było już dla nich przeciwników to przestawali.

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Na razie, prace nad moją grą idą powoli dużo chce zmienić, chciałem jeszcze na koniec pochwalić twórce za to, że zawsze pomaga jak mam jakieś małe problemy.

Jeszcze raz dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...