Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III - niebieski ekran

menhils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w czasie gry po ok. 1 minucie zamiast mapy pokazuje mi się jasno-niebieski ekran. Zostaje dolny pasek, menu, itp tylko nie ma obrazu mapy. Sterowniki mam najnowsze, windows 7 32 bit

Nowicjusz
Opublikowano

intel core 2 duo 3 GHz

Nvidia GT 430 1 GB

4 GB Ram

windows 7 32 bit

Jest dobrze :)

Reinstaluj d3 i spróbuj zmniejszyć ustawienia + GB tak jak synek ci pisał :P

Innego powodu nie widze :) Wyłącz nie potrzebne programy

1354312939-U782283.png

Opublikowano

tu pytaj:

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/

to jest forum : MPC CZYLI: muliti player CHEATS a nie support gry, o czym niektorzy admini takze zapominaja widze:)

mam nadzieje ze sobie to wszyscy przypomnicie, bo inaczej taki dzieci neo, jak autor tematu( ktory definitywnie fora pomylil) opanuja forum i bedzie kompletna klapa

//Zapraszam do działu typu minecraft i zobacz czy tam nie pomagają w takich sprawach. Jeśli to forum było by tylko do cheat'ów to popularność forum mocno by spadła. Radzę się nie kłócić bo poskutkuje karą :)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

tu pytaj: http://eu.battle.net/d3/pl/forum/

to jest forum : MPC CZYLI: muliti player CHEATS a nie support gry, o czym niektorzy admini takze zapominaja widze:)

mam nadzieje ze sobie to wszyscy przypomnicie, bo inaczej taki dzieci neo, jak autor tematu( ktory definitywnie fora pomylil) opanuja forum i bedzie kompletna klapa

Chyba nie znasz tego forum. To GŁÓWNIE pomaganie/toturialy etc. botow i cheatów jest u o wiele mniej. Może przeznaczenie było inne, ale jest jak jest.

@topic reinstall działa na wiekszosc problemow

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Sorry że nie na temat, ale czytam już któryś temat z twoją odpowiedzią i nie mogę upie........ Twoje posty nie pomagają, nie masz prawa innych pouczać co ma się znajdować na forum, nie jesteś żadnym modem lub adminem

mam nadzieje ze sobie to wszyscy przypomnicie, bo inaczej taki dzieci neo, jak autor tematu

a to zostawię bez komentarza

Opublikowano

Witam, w czasie gry po ok. 1 minucie zamiast mapy pokazuje mi się jasno-niebieski ekran. Zostaje dolny pasek, menu, itp tylko nie ma obrazu mapy. Sterowniki mam najnowsze, windows 7 32 bit

Spróbuj najpierw uruchomić jako administrator , intel core 2 duo 3 GHz

Nvidia GT 430 1 GB

4 GB Ram

windows 7 32 bit

Może być to przyczyną procesora gdyż może nie wyrabiać przy takiej karcie - mogę się mylić dzieje się tak od zawsze czy od pewnego czasu ? Zrób reinstall całej gry , przeczyść kompa CCleanerem i zobacz czy będzie działać. Pozdro

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Spróbuj najpierw uruchomić jako administrator , intel core 2 duo 3 GHz

Nvidia GT 430 1 GB

4 GB Ram

windows 7 32 bit

Może być to przyczyną procesora gdyż może nie wyrabiać przy takiej karcie - mogę się mylić dzieje się tak od zawsze czy od pewnego czasu ? Zrób reinstall całej gry , przeczyść kompa CCleanerem i zobacz czy będzie działać. Pozdro

O winie wymagań niema co dyskutowac :)

Ja z slabzzym kompem gram na maxymalnych jakie sie da i gra dziala plynnie bez scinek nieliczac tych kilku sekund na poczatku.

Do tego dodam, ze mam troche zasyfiony komp. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...