Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komputer do Bf3

papek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o napisanie ile będzie kosztował zestaw do Bf3 że działał w miarę płynnie jaka będzie jego cena chodzi mi o Komputer stacjonarny.

Opublikowano

@UP:

Mam kolegę który składał kompa do BF3 żeby mu chodził na ultra. Procek i5-2500K i karta gtx580 do tego 8gb ramu. Przechodził przez wszystkie ustawienia i on mi mówił że nie opłaca się grać na wyższych niż low ponieważ nic nie widać na mapie bo tyle kurzy jest wtedy. Ciśnie na 1920x1080 rozdzielczosci i low. Także Ci polecam złożyć kompa mniej więcej tak żeby na low przy FullHD chodziło, bo takiego za 2000zl złożysz nawet mniej.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Nawet nie myśl o gotowcach z allegro czy jakiegoś sklepu komputerowego, bo ci pseudo informatycy ci gówno nie komputer złożą

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

czyli jedynym wyjsciem jest zlozenie samemu? nie ma jakiegos sklepu gdzie sa dobre kompy?

ps. ostatnin odradzaliscie mi kupno kompa z allegro a ja kupilem za 777zl i dolozylem 220 na lepsza grafike i bf2 smiga az milo . bf3 tez pojdzie ale na low.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...