Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Nowosci w swiecie silkroad! Wbijajcie póki czas!

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.W ostatnim czasie joymax napisal nastepującą wiadomosc ;

-Doświadczanie Ignite Part Silkroad 1 - ELEVATION? Oto nowy poradnik dla początkujących w "Lounge" z GM stronie Silkroad onilne! "Udostępnij" i "lajknij" jeśli uwazasz ze ten post byl dla Ciebie pomocny.

Po kilku godzinach joymax udostępnił wiadomość

-Silkroad Online został radykalnie zmieniony z nową zawarością i eventami !

Dołączmy wspólnie i wskoczmy do epickiej przygody

Joymax doloczyl do podanej wyzej wiadomosci nastepujące zdjęcie

406884_10151154877468549_2079137777_n.jpg

Na stronie http://www.joymax.com/silkroad/ mozna zobaczyc niezle zmiany które wprowadzil ryżmax(joymax).Gracze którzy będą zaczynać grę otrzymywać będą początkowe itemy takie jak te :

Premium Gold Time Plus (4 weeks)

Devil's Spirit A grade(M)

Instant resurrection Scroll

Pink Pig Summon Scroll (4 weeks)

Devil's Spirit A grade(F)

Beginner scroll of experience (100%) (1 hour)

Reverse Return Scroll Instant Return Scroll

Beginner scroll of movement (100%) (1 hour)

Gracze którzy wbiją przez 4 tygodnie maksymalny poziom mają szanse wygrać następujące przedmioty :

Seal of Nova + 7 (11D Battle God)

Weapon Elixir (No Level)

Alchemy catalyst

Magic stone of Str(Lvl.12)

Magic stone of master(Lvl.12)

Magic stone of stamina(Lvl.12)

Magic stone of magic(Lvl.12)

Magic stone of Int(Lvl.12)

Dodatkowo gracze którzy dobili kiedykolwiek swoją postacią maksymalny poziom , tworząc kazdą nową postać zaczynać ona będzie od 101 poziomu.Do nowo stworzonej postaci będzie dostawać się :

1. Lv. 101 Postaci

2. 300 Stat Points

3. Str and Int are set as 120

4. 1 milliion Skill Points

Wszyscy gracze którzy posiadają postać 120 poziom otrzymają na wszystkie instniejące postacie takie o to buffy :

1. Increase Experience/Skill Experience points by 100%

2. Increase Physical/Magical damage by 2%

3. Increase movement by 50%

Gracze którzy będą zaczynać na 101 poziomie i wbiją przez 4 tygodnie najwięcej poziomów mogą również wygrać te nagrody:

Gracze którzy wbiją przez 4 tygodnie maksymalny poziom mają szanse wygrać następujące przedmioty :

Seal of Nova + 7 (11D Battle God)

Weapon Elixir (No Level)

Alchemy catalyst

Magic stone of Str(Lvl.12)

Magic stone of master(Lvl.12)

Magic stone of stamina(Lvl.12)

Magic stone of magic(Lvl.12)

Magic stone of Int(Lvl.12)

Obawiasz się że masz popsutą postać i chcialbyś naprawić swoje stare błędy? Nie ma się czego bać bo juz dzis mozesz otrzymać gdy powrócisz do silka następujące przedmioty ;

1. Premium Goldtime Plus (4 weeks)

2. Scroll of Skill restore (no limitation on level)

3. Resets Stats

Realne życie woła, nie masz czasu zawsze grać w silka?

Nie martw się ! W zależności od tego jak długo nie wchodziłeś do gry , otrzymasz 50%~100% gdy powrócisz.

Otrzymasz :

Green Battery Buff : 50% EXP gain after 13 hrs offline)

Red Battery Buff : 100% EXP gain after 30 days offline)

Wszystko zostało przezemnie tłumaczone , zakaz kopiowania bez mojej zgody . Nie tłumaczyłem niektórych rzeczy ( np przedmiotów) bo nie chciałem zmieniac ich pierwotnych nazw ;).Zapraszam do dyskusji pod tematem.

Włożyłem w to sporo pracy więc prosze o uszanowanie tego.

Wszystkie eventy podane wyzej występują w grze od 21.11.12 do inspekcji w dniu 18.12.2012r.

Powodzenia w grze!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Jak w silka gra teraz 10 000 osób to będzie dobrze. Ja już na iSro nie gram ~~2 lata. Niedawno, w wakacje wszedłem zobaczyć co nowego, załamałem się. Eventy tylko 100++, a do low leveli nic...

Joymax już nie przywróci dawnego ruchu, jaki był 3 (4) lata temu.

Opublikowano

jakos trochu dziwnie to opisales maxymalny poziom 120 ? co kazda dziesiatke dostajesz nagrody raz sona raz cala stronke w inv a raz jakies smieci

Admin Cienia
Opublikowano

Dzięki za info jednak gra na iSro już nie ma sensu, każdemu kto jeszcze tego nie zrobił polecam rezygnacje z ich serwerów.

Udział w jakimkolwiek evencie, nawet w durnym znajdź GM'a musisz wydać przynajmniej stówę na event by wziąść udział.

Dlaczego ? Bo przeważnie trzeba zebrać cały nowy avek jaki wydają.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam takie pytanie, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Czy na iSro jest jakiś dobry bot typu: iBot(bez dc co 5/10min + zabawy w hs'y), albo mboty crack itp. Od 2/3 lat siedzę na psro, więc nie za bardzo się orientuję na temat botów na isro. A może jeżeli byłby jakiś ogarnięty bot to byłbym wstanie rozpocząć na nowo przygodę na isro ;p

Opublikowano

Mam takie pytanie, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Czy na iSro jest jakiś dobry bot typu: iBot(bez dc co 5/10min + zabawy w hs'y), albo mboty crack itp. Od 2/3 lat siedzę na psro, więc nie za bardzo się orientuję na temat botów na isro. A może jeżeli byłby jakiś ogarnięty bot to byłbym wstanie rozpocząć na nowo przygodę na isro ;p

Jak już naprawdę chcesz grać na isro polecam tylko sbota ale jest płatny jak masz używać ibota to nie graj w ogóle
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@up.

Czyli dalej jest ten sam problem od momentu wprowadzenia HS? Jeszcze nie nie naprawili tego, a szkoda. Pamiętam kiedyś naprawdę fajnie się grało nawet na isro mimo tego powolnego expa. Było przyjemnie posiedzieć pogadać z ludzmi, ale po tym jak się zaczeło psuć z botami i wprowadzenie innych pierdół które popsuły tą grę to masakra.

Polityka GM została raz wykryta przez co nawet kilku GM'ów zostało ukaranych dot. wprowadzenia nowych serwerów i sprzedaży golda przez zespół, co było pisane wielokrotnie na forach. Dobra, dzięki za odpowiedź, cóż zostaję dalej na psro.

Opublikowano

@up może inaczej z tego co mi wiadomo można uruchomić ibota bo są jakieś blokady na HS ale nie warto się z tym męczyć jeśli naprawdę masz zamiar wracać na isro to tylko sbot to chyba najlepszy bot do silka wiec wiesz jak się masz męczyć z ibotem to lepiej wydać kasę na sobta ... :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dzięki za info o nowościach mam charka 99 i miła niespodzianka po zalogowaniu w postaci premki:)

I 27 kazdy dostanie expa 1000%

A co do bota Kenwood25 to polecam Srokinga zdecydowanie lepszy od Sbota tylko że droższy ( cena od 25 do 29zł w zależności od wybranej opcji) i tylko na jeden komputer.

Sbot ma tą zaletę że za 20 zł możesz na dwóch komputerach korzystać nie jest badziewiem bo dobrze się sprawuje, ale jeśli chodzi o łatwość obsługi i szybkość działania to Sroking lepiej wypada.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...