Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server FAILED TO BIND TO PORT!

gmc453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Zdnia na dzień zepsuł mi się server. Wyskakuje

[WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!

[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind

[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

Na bukkicie i na zwykłym servie. port mam 25565 a ip z hamachi. Wczoraj było ok.

Opublikowano

Zainstaluj serwer jeszcze raz, tzn. usuń minecraft.server i ściągnij jeszcze raz z minecraft.net

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jakie masz łącze? Tzn. masz osiedlowy internet czy własny domowy?

Domowy. Mieszkam w domu, antena łapie internet, później do rutera i z rutera kablem do kompa

Jakie programy masz w tym czasie włączone? Czy masz programy do zmiany IP?

Skype, GG, Orgin, Firefox, oprogramowanie G35, avast(darmowy). Nie nie mam żadnych programów do zmieniania ip.
Opublikowano

Wyłącz Orgin i tego G35, możliwe, ze one coś blokują... Ewentualnie, odblokuj porty, bo możliwe, że są zablokowane

G35 To oprogramowanie do moich słuchawek. Wcześniej miałem to włączone i było ok. Jak odblokować porty ?
Opublikowano

Porty nie mogły same się zablokować z dnia na dzień -.- Spróbuj zainstalować jeszcze raz pliki serwerowe.

Pisałem że nie działa. Wiele razy tego próbowałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...