Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot K9 Nasus

FigerBash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oszust.

Przecież samemu mozna wprowadzić kod, i on może Ci go przesłać po wpłaceniu

To pisze się do allegro i oni dają sprawę na policję.

Mam jednego koleżkę od którego kupiłem za 20zł, doładownie psc, jak coś to pw.

w83od2.jpg

Opublikowano

Na samym dole pisze

JEŻELI PAŃSTWO MAJĄ OBAWĘ O SWOJE KONTO I BOJĄ SIĘ PODAĆ HASŁA, JEST MOŻLIWOŚĆ WPROWADZENIA PRZE ZEMNIE KODU ZA POMOCĄ PROGRAMU TEAMVIWER. JEST TO BEZPIECZNY PROGRAM KTÓRY UMOŻLIWI MI ZDALNE WPISANIE KODU DO WASZEGO KONTA BEZ PODAWANIA ŻADNYCH HASEŁ.

Opublikowano

Według mnie nie ma co się obawiać, pewnie robi to ze względu, że kiedyś podawał kod i ktoś go próbował wydupać. Typu "a kod nie działa, fake, reported" i takie tam, a co mu z konta? zawsze można szybko pasy później zmienić czy zgłosić do allegro :) Ale według mnie tak jak pisałem, typo po prostu chce być bezpieczny by nie miał problemów, że "KOD NIE DZIAŁA"

Opublikowano

Ja bym raczej takie czegoś nie brał.

Prędzej bym kupował sam kod a nie "wprowadzanie kodu".

Zawsze jest obawa że może oszukać.

A jak poda zły kod to do allegro.

Opublikowano

Emm ... Sądzę, że nawet jeśli to oszust to nie ma się o co bać. Zmieni passy no to co za problem napisać do supportu oni sprawdzą IP i powinno być ok :)

Tylko pamiętać trzeba też, żeby zmienić hasło jeśli używa się takiego samego na czymś innym.

Opublikowano
JEŻELI PAŃSTWO MAJĄ OBAWĘ O SWOJE KONTO I BOJĄ SIĘ PODAĆ HASŁA, JEST MOŻLIWOŚĆ WPROWADZENIA PRZE ZEMNIE KODU ZA POMOCĄ PROGRAMU TEAMVIWER. JEST TO BEZPIECZNY PROGRAM KTÓRY UMOŻLIWI MI ZDALNE WPISANIE KODU DO WASZEGO KONTA BEZ PODAWANIA ŻADNYCH HASEŁ.

W skrocie, sciagacie team viewer i on tym programem wpisze kod u ciebie na kompie, bez podawania mu loginu czy hasla, tym sposobem nie jest w stanie cie oszukac, no chyba ze kod zly bedzie wpisywal ale bedzie pisalo ze kod jest zly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...