Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość od Endymiona(Evelen), prosił, żeby to tu napisać.

[18:13:57] Endymionek: Strasznie dziwne, że mój temat został usunięty + zostałem zbanowany, a Tenma też dał link do adf i nie dostał bana, mimo raportu odemnie. Tradycyjnie na tym forum widać równych i równiejszych, to tutaj nigdy chyba nie zginie...

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Widocznie ktoś zrobił ten raport i nie sprawdził tego (olał).

Po przejściu bana napiszesz nowy temat i umieścisz tam linki bez adf, na którym leci Ci ta kasa i nie będzie żadnych zażaleń. Nie widzę w tym żadnych problemów. Jeśli bym ten temat zostawił to nie miał by on większego sensu, gdyż nie ma tam normalnych linków (bo refy skasowałem), zatem rozpoczął by się spam.

ban słuszny i nie widzę w tym (tekście @evelen) żadnych wytłumaczeń.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

C.d

[18:26:47] Endymionek: Szczerze? Nie mam się co tłumaczyć, bo wiem jakie linki dałem. Linki do adf dałem specialnie, aby się utwierdzić w przekonaniu że są równi i równiejsi.

[18:27:50] Endymionek: btw. No to widzę ładnie dobrany team macie, skoro zamiast robić porządek to jedynie odznaczacie raporty, pogratulować postawy! Czyli Tenma nie zostanie zbanowany bo jest lepszy, gdyż ma codersa? ;)

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

C.d

[18:26:47] Endymionek: Szczerze? Nie mam się co tłumaczyć, bo wiem jakie linki dałem. Linki do adf dałem specialnie, aby się utwierdzić w przekonaniu że są równi i równiejsi.

[18:27:50] Endymionek: btw. No to widzę ładnie dobrany team macie, skoro zamiast robić porządek to jedynie odznaczacie raporty, pogratulować postawy! Czyli Tenma nie zostanie zbanowany bo jest lepszy, gdyż ma codersa? ;)

Jak zawsze znajdzie się jakiś pseudo-mod który tylko zaznacza ,a nie robi.Liczy się TOP w Modlogs

Ostatnio miałem sytuację że zjebany Gimbus nazwał mnie "frajerem" wysłałem z 20 raportów i nic to nie dało , dałem Sobie spokój bo chuj to da.

Ludzie z Temu kryją tych wszystkich przygłupów z MMT , mogą sobie robić co chcą.(Nie mówię tu o wszystkich)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...