Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie odpala sie gg

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Dzisiaj wchodze na kompa okolo 15, wszystko bylo ok gg działało bez zarzutow, potem odpalilem jakas gre, gg sie wylaczylo wyskoczyl jakis błąd, i od tamtej pory gg nie chce sie wlaczyc, poprostu naciskam i nic, probowalem reinstall pare razy ale to nic nie dalo, zna ktos jakis sposob aby słoneczko do mnie wrociło? z gory bylbym wdzieczny

5

Opublikowano

Dobra, bez sensu pisalem temat bo juz sobie poradzilem,

Wszedłem w procesy i zakonczylem ggapp.exe i jakos samo z siebie sie wlaczylo :3

/ fail

chwile dzialalo, iwyskoczyl jakis komunikat i wogole usunelo mi gg. -.- czyli stoje na tym samym ^^

Opublikowano

Ccleanerem rejestr przeczyść.

ja wyczyscilem rejestr ccleanterem i musialem pozniej format systemu zrobic bo nic nie dzialalo;/

zainstaluj sobie od nowa, albo nowsza wersje. tez mi sie kiedys nie wlaczyl gg to musialem to zrobic

Opublikowano

Niewiem, gg sie nie chce wlaczyc tak jakby niemoglo znalesc odniesienia do folderu.

Kiedys sie przy strcie wlaczalo itd, a teraz nic.

Najdziwniejsze jest we wszystkim to ze jesli znajde aplikacje ggapp.exe i gghub.exe i jedna wylacze w procesach ( ctrl alt del) to gg sie wlacza.

Rejestr czyscilem ccleanerem i dalem napraw przy bledach z gg ale nic nie pomoglo.

/gg 10 normalnie dziala..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...