Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dom aukcyjny

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka możliwe że taki temat już był ale chciał bym się spytać jak uruchomić walutowy dom aukcyjny w diablo 3

Mam 15 lat i dopiero co założyłem konto na paypal i chciał bym odrazu połączyć to z diablo aby sprzedawać przedmioty za prawdziwą kase

niestety nie wiem jak to aktywować jeżeli ktoś mógł by jasno to opisać prosił bym o wyjaśnienie

Opublikowano

chyba koles fora pomyliles:) z takimi pytaniami to tutaj: http://eu.battle.net...d3/pl/forum/ u nas to tylko cheaty itp:)

//Linki wychodzące poza mpc w code

Pomagamy również w rzeczach nie związanych z cheatami ale związanych z grą :>

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

wymagania

Chcielibyśmy także przypomnieć o kilku metodach zabezpieczeń, z których trzeba korzystać, aby uzyskać dostęp do niektórych funkcji walutowego domu aukcyjnego:

• Gracze, którzy będą chcieli kupować i sprzedawać przedmioty za pomocą Salda Battle.net, będą musieli powiązać ze swoim kontem Battle.net token Battle.net Authenticator lub aplikację Battle.net Mobile Authenticator. Authenticator jest wymagany do doładowywania Salda Battle.net z poziomu panelu zarządzania kontem Battle.net, a także do przekierowania wpływów z aukcji na Saldo Battle.net.
  • Gracze, którzy będą chcieli kupować przedmioty lub otrzymywać wpływy z aukcji przez PayPal? (usługa dostępna w niektórych regionach), będą musieli włączyć naszą usługę Alertów komórkowych Battle.net. Po jej włączeniu, co jakiś czas, podczas dokonywania transakcji przez PayPal, na telefon komórkowy wysyłane są wiadomości SMS z kodem, który należy wprowadzić, aby zatwierdzić transakcję.

Nawet jeśli nie planujesz korzystania z walutowego domu aukcyjnego, i tak zachęcamy do zainteresowania się wprowadzeniem dodatkowych zabezpieczeń dla swojego konta Battle.net.

Skopiowane rodem ze stronki diablo :)

A tak poza tym to ładnie się na tym zarabia ostatnio w weekend 1600euro pykło tak więc polecam :D

bez gif.

Opublikowano

Ok to tak musisz dodać jakąś kartę płatniczą może być visa albo konto paypal , po tym zabiegu wchodzisz na diablo i w prawym górnym rogu klikasz na EU i Ci się zmienia w walutowy dom. Gdy będziesz chciał coś sprzedać będzie się pytało gdzie kasę wysłać czy na konto paypal czy na konto battlenet wtedy będziesz mógł i tak później przelać na paypala.. Mam nadzieję ze pomogłem Pozdro dla Ciebie .

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...