Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Flaga

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam flagę z RSA i czy będzie exp szedł dla polski? i czy dostane nagrode na koncu walki?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Flaga nie ma znaczenia tylko twoje ip, czy jest polskie czy RSA. Może i się mylę ale raczej będzie szedł exp dla polski.

Opublikowano

Moim zdaniem nie...mieszkam w polce,mam flagę niemiec ale na server Poland-Italy nie mogę wejśc więc czekam aż będzie Niemcy-??? i dostanę :)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Pomocnik
Opublikowano

Co to Patriot Mask, i czy dostaniemy ją na perma ?

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Bywalec
Opublikowano

Pewnie 30 lub 90.

To zależy na 100% od ip nie flagi

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

To zależy na 100% od ip nie flagi

Tak jest z german server, ale nie z tym eventem ;D jakoś z inną flagą nie mogę wbić, tak samo ci pseudo-patrioci którzy spamują w megafonach o gifty CCG.

Opublikowano

ja nie mam polskiej flagi i nie moge wejsc na ten serwer czyli jak beda graly inne drużyny i zmieni sie flage na jedna z grajacych to sie dostanie znowu maske na np 30 dni?;)

Opublikowano

Gdyby to zależało od Ip to bym mógł z Vatykańską flagą wejść na tej serwer.

Próbował ktoś zmienić flage na polską ?Jest to możliwe w tym momencie.?

Opublikowano

Jeśli to zależy od ip to nie wiem bo na 1 koncie mam flagę swe i nie mogę wejść a na 2 mam polski i wchodze nromalnie więc to nie od ip

Opublikowano

Tak, możliwe. Zmieniasz i pykasz na italię, w sumie to lepiej zmienić na italię bo tam łatwiej kd nabić na polakach :)

Haha dziwne że ja sobie na nich poprawiam ..

Normalnie da się zmienić flagę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...