Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowy transfer

happyday

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak moze zauwazyliscie pojawilo sie ogloszenie informujace podobna do tej, ktora niedawno dawala mozliwosc darmowego transferu z westa na easta dla polakow. Teraz jest to samo z jedna roznica, mozna dostac transfer na westa za free tylko trzeba zalogowac sie z brytyjskiego ip na konto. Dla ludzi ktorzy sie wycwanili jest to oczywiscie mozliwosc otrzymania darmowego transferu ktory zawsze moze sie przydac. Rodzi sie tutaj moje pytanie czy jest to mozliwe zeby oby transfer otrzymac. Jedynym problemem jest zalogowanie sie na lola za pomoca brytyjskiego ip. Jesli ktos posiada wiedze w jaki sposob mozna to zrobic bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Może użyć vpna. Co do brytyjskiego ip nie znam żadnego ale google nie boli.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Serwer proxy? Nie wiem czy podziała na lola, ale warto spróbować ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

siemka użyłem cyber ghosta i wbiłem na lola na brytyjskim ip w przeglądarce jak sprawdzam ip pisze mi że mam z Londynu wchodze na lola a transfer nadal za RP nie mam za darmo próbuje przenieść pisze że kasy nie mam idzie jakoś to zrobić ?

Opublikowano

Nie dziala, poniewaz te transfery beda przyznawane graczom, ktorzy zalogowali sie chociaz raz w przeciagu ostatnich 6 miesiecy na brytyjskim ip ale to dopiero 26.11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...