Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T20

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie obecnie zakupiłem ten czołg T20 i z powodu iż mam mało kasy chciałem się spytac czy w nim ten silnik za 11500 expa i sporo kasy da troche lepsze przyspieszenie (słabo przyspiesza) i czy po zakupie nowych gąsek troche lepiej bedzie się obracał czy one tylko zwiekszaja ładowność i czy ten gun 105mm potrafi cos zabrać 8 tierą czy to tylko taka atrapa.

Opublikowano

520 stary silnik nowy 560 km Ma moze ktos ten czołg?

Szczerze, nie poczujesz prawie niczego. 40km więcej na 30t to nie wybitny rekord.

BTW. Przecież i tak go musisz kupić :> Silnik ten prowadzi do Generała Pershinga.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

A co do działa, to chyba bardziej opłaca się 90mm - duża szybkostrzelność, ale nei przebije dużo. 105mm to mała szybkostrzelność, ale 8tier na HE przebija bez problemów.

Opublikowano

A co do działa, to chyba bardziej opłaca się 90mm - duża szybkostrzelność, ale nei przebije dużo. 105mm to mała szybkostrzelność, ale 8tier na HE przebija bez problemów.

Z 90mm każdy 8 tier przebijesz, a 9 to już trzeba w weakspoty

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Montowanie 105mm jest nieoplacalne, czasem nawet z HE nic nie przebija. Radze 90mm jednak ono tez ma problemy z przebiciem 8/9 tierow.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...