Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talony za tutoriale?

Pro kiki Junior

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      4
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł, jak nigdy.

Co Wy na to żeby za tutoriale dostawać talony na warny? Kilka razy zdarzyłem się z taką sytuacją, że moderator mi nie chciał ściągnąć warna bo stary tutorial. Tak to będziemy mieli owy talon i nie dostaniemy warna. Oczywiście ten tutorial będzie musiał być rozbudowany, ładnie opisane etc. Nie chodzi mi o tuty takiego pokroju :

http://www.mpcforum.pl/topic/772318-tut-poradnik-opis-skrotow/

w83od2.jpg

Opublikowano

Hm, to dziwne, tutorial, to tutorial, nie powinno się go dzielić na kategorie stary, czy nowy. Jeżeli nadal jest w dziale, a nie w koszu, to na pewno jest przydatny.

Co do tych talonów. Myślę, że można by je dawać TYLKO I WYŁĄCZNIE w sytuacji, kiedy user ma 0% ostrzeżeń, by jak mu się trafiła mała wpadka, nie musiał się już męczyć z pisaniem do modów/gm.

Opublikowano

Jak to nie chciał zdjąć % bo stary tut? Moim zdaniem mod musi zdjąć jeśli masz jakieś % na pasku, a twój tut.

Z tymi tutkami to tak nie jest do końca fajnie, bo można je znaleźć w necie zmienić treść i gotowe. Natomiast, jeżeli użytkownik wypowiada się sensownie, pomaga a przede wszystkim stara się i jest aktywny w danym dziale to nie powinno być problemów ze zdjęciem %. Takie jest moje zdanie i tego się trzymam.

Opublikowano

Za tutoriale się ściąga %. Taka jest zasada i się będę jej trzymał, aż się ta zasada zmieni.

Na nie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Za tutoriale się ściąga %. Taka jest zasada i się będę jej trzymał, aż się ta zasada zmieni.

Na nie.

Opublikowano

Czemu nie miały by mieć znaczenia ? Talon to talon.

A zazwyczaj w konkursach talony to tylko dodatek.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Na nie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Tak kurwa? to może od razu niech ci zniosą ostrzeżenia i będzie ci lepiej.

Zapisuj sobie swoje poradniki i Global Moderator MUSI MUSI ci zdjąć ten % za stary poradnik.No chyba że jest nie estetyczny i krótki.NIE

Opublikowano

Z tymi tutkami to tak nie jest do końca fajnie, bo można je znaleźć w necie zmienić treść i gotowe. Natomiast, jeżeli użytkownik wypowiada się sensownie, pomaga a przede wszystkim stara się i jest aktywny w danym dziale to nie powinno być problemów ze zdjęciem %. Takie jest moje zdanie i tego się trzymam.

Oj zazwyczaj sa problemy :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Oj zazwyczaj sa problemy :)

To piszesz do innego moderatora albo Globala. Możesz dodać do rozmowy tego moda, który nie chciał ściągnąć warna nawet :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Trochę bez sensu bo jednak talon to jedna z nagród w konkursie. Jak by znaleziono jakąś alternatywę dla talonu w konkursie to mogło by być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...