Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ciągła weryfikacja plików ;p

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio mam taki bła (choć nie do konca) że za kazdym razem kiedy chce uruchomić TFa rozpoczyna mi weryfikacje plików. W prawdzie to nie jest aż tak złe, ale wkurza mnie czekać 10 min na gre =.= ostatnio zauwazyłem, że w miesjcu ilości zżeranego miejsca na dysku pisze ,,unkown'' xD

76561198018588473.png
Opublikowano

musisz mniec konia troianskiego na komputerze a tak to ostatnio nogi mi smierdzialy i jajka tez moze jakies porady na to mucie bo nawet gdy zwale sem konia to ni pomaga.

// aha

Opublikowano

Nie mam żadnych wirusów! kazdy plik, który jest uruchamiany skanuje się, mam antyvira avasta free, mam kazdą osłone załączoną. A tak poza tym problem zniknął po update tfa ^^

PS naucz się pisać po polsku bo oczy moje szczypią

76561198018588473.png
Opublikowano

Nie mam żadnych wirusów! kazdy plik, który jest uruchamiany skanuje się, mam antyvira avasta free, mam kazdą osłone załączoną. A tak poza tym problem zniknął po update tfa ^^

PS naucz się pisać po polsku bo oczy moje szczypią

Przepraszam za wyrażenie ale Twój avast może "possać" wirusom. Każdego dnia wychodzą nowe, lepsze, a avast ledwo nadąża, słyszałem nie dawno o wirusie który sam się tworzy z części kodu innych programów ale mniejsza o to. Możesz przeczyścić system CCleanerem lub dać całą defragmentację, zgrać sobie na płytkę najważniejsze rzeczy, a potem defragmentacja.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki *.blob są w Komputer-Dysk "D"-Steam, przynajmniej w moim przypadku. Noszą nazwę: "AppUpdateStats.blob" i "ClientRegistry.blob".

Opublikowano

Przepraszam za wyrażenie ale Twój avast może "possać" wirusom. Każdego dnia wychodzą nowe, lepsze, a avast ledwo nadąża, słyszałem nie dawno o wirusie który sam się tworzy z części kodu innych programów ale mniejsza o to. Możesz przeczyścić system CCleanerem lub dać całą defragmentację, zgrać sobie na płytkę najważniejsze rzeczy, a potem defragmentacja.

avast jest jednym z najlepszych antywirusów więc nie wiem o co ci chodzi może on ma jakiegoś zrąbanego bo aktualizował go 3 lata temu...

// spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...