Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie perki dla Typa 62

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

załogę typa mam już na 100% ale nie mogę się zdecydować jakie perki im dać. Szukałem w internecie i nic ciekawego nie znalazłem. Typem staram się grać jako wsparcie, ale jeżeli widzę, że mnie wrzuca w IX tiery to w tedy scoutuję. Mimo wszystko wolę grać jako wsparcie. Celowniczemu dałem "Strzał z biodra", ale nie wiem co dać kolejnym załogantom.

Najbardziej interesują mnie:

* Dowódca - radiooperator:

-"Orle Oko"

-"Rozeznanie w sytuacji"

-"Zwiad"

-"Wszechstronność"

* Kierowca - Mechanik:

-"Jazda terenowa"

-"Gładka jazda"

* Ładowniczy:

-"Intuicja"

Tudzież zależy mi na właściwym dobraniu umiejętności, zwłaszcza, że chcę zarabiać i bawić się jednocześnie ;), więc jeśli macie bardziej korzystne propozycje to piszcie. Mój dodatkowy osprzęt to:

-Stabilizator pionowy Mk1

-Wentylator

Mam jeden wolny slot (tu też mam dylemat nad wyborem osprzętu, ale chyba kupię skrzynkę z narzędziami)

Opublikowano

Gdzie na lekkim naprawa -.- Jak czołg lekki zostanie pozbawiony gąsek to w 90% przypadków ginie -.- Najważniejsze to u dowódcy jako pierwszy perk "Szósty zmysł" na każdym czołgu, a pozostali załoganci daj im kamuflaż/lub umiejętności poprawiające celność podczas jazdy/kręcenia wieżą i mobilność.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

No tak lepszy kamuflaż ehh.Z perka i modułem naprawa jest 125 % szybsza więc sam sobie na to odpowiedz. Ja na lekkim nie wyobrażam sobie jazdy bez naprawy.

Opublikowano

Dobra, to dokupię skrzynkę naprawczą, ładowniczemu dam naprawę, a kierowcy gładka jazda. Oczywiście, zanim im ustawię, to poczekam na wasze zdanie. Nad dowódcą sę zastanawiam. Co do szóstego zmysłu to nie wiem, chociaż w sumie może się przydać by wiedzieć kiedy wyjechać zza rogu ;).

Opublikowano

Oj naprawa to jest zły pomysł, bo nawet ten skrócony czas naprawy to za mało na ucieczkę. (2sec na naprawę + czas na rozpędzenie z 5s... tylko goście z auto nie trafią) jeśli ci gąskę zdejmą to nawet z modułem naprawczym może być ciężko przeżyć. 6 sty zmysł + gładka jazda, a jeśli wolisz być statycznym scoutem to 6sty zmysł + kamuflaż u reszty + siatka + lornetka (osobiście nie polecam, bo to strasznie nudne jest xD)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No dzięki wszystkim za odp.

@up

Troszkę się spóźniłeś ;)

Moje perki:

Gładka jazda, strzał z biodra, 6 zmysł, intuicja.

A potem to dam w naprawę albo w towarzysze broni xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...