Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 'Niepoprawne konto gry'

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grając wczoraj na ESL dostałem taką karę :

'Niepoprawne konto gry' - 3pkt. karne

Za co dostałem te punkty karne ? Ma ktoś może pełną listę wykroczeń oraz wyjaśnienie do nich ?

Opublikowano

' Każdy zawodnik uczestniczący w meczu musi mieć dodane prawidłowe konto gry: LoL Summoner Name (EU-East). Konto gry to nazwa naszego Summonera w grze. Nie chodzi o login. System Cybersport nie posiada funkcji sprawdzania poprawności kont gier, więc każdy zawodnik odpowiada za poprawność dodanego przez siebie konta gry. Musi ono być wprowadzone co najmniej przed domyślną datą meczu, gdzie liczy się czaswysłania ticketu. Rozegranie gry bez dodanego konta lub na niepoprawnym koncie karane jest 3 punktami karnymi. '

Opublikowano

Ok, a gdzie podaje się ten nick konta ? I mam podać nazwę konta czy nazwę przywoływacza ? Prosiłbym o link

Dobra, ale ludzi pokażcie mi gdzie to mam napisać i co mam robić przed meczami?

Opublikowano

Ok, a gdzie podaje się ten nick konta ? I mam podać nazwę konta czy nazwę przywoływacza ? Prosiłbym o link

Podaje się chyba przy tym jak się zapisujesz na tego esl'a, a jak nie to w ustawieniach zobacz.

Mogę się mylić.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...