Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Wersja pudełkowa a Steam.

shniper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!'

Otóż będąc wczoraj u babci (w moim starym miejscu zamieszkania) znalazłem w szufladzie pudełko z płytą orginalną grą CoD4:Mw i chciałem sb w nią pograć ale okazało się że płyta jest cała połamana ale jest przecież kod (chyba 2 razy aktywowany nie grałem na multi bo neta u babci nigdy nie miałem :( ) i tu moje pytanie czy mogę wykozystać obecny kod na steam'ie aby mieć dalej grę czy trzeba pobierać jakąś instalkę z neta i aktywawać? jak da się przez steam to zrobić to mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić!? (aktywowałem w sensie że przy instalacji kod podawałem)

ps. ja nigdy nie miałem zwyczaju pożyczać gier nikomu więc gra była używana tylko przezemnie i mojego tatę (lubi bardzo grać na kampani teraz oczywiście przechodzi 2 raz już w CoD:MW2 )

// edit

zapomniałem dodac że na płycie nie było dostarczonego programu steam jak w przypadku CoD:MW2 a grę aktywowało się przy instalacji oraz na pudełku też nie ma nic na temat Steam

404 sygantura not found

Opublikowano

Zaloguj się na konto, na którym aktywowałeś grę i pobierz ją ze steama :).

jak pisałem wyżej nie posiadałem żadnego konta bo grałem bez neta a gra była aktywowana na początku instalacji a po przeprowadzce zgubiłem płytę i nie miałem jej jak aktywować

404 sygantura not found

Opublikowano

Jezeli kupiles wersje pudełkowa to nie ma mozliwosci aktywowania jej na steamie. Mozesz jedynie sciagnac coda z neta i wtedy aktywowac. Wersja steam jest tylko mozliwa za posrednictem ich strony czyli zwyczajne kupienie gry online przez steam.

szefmarcin.png

Opublikowano

jezu dzieci, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem, nie znacie odpowiedzi nie odpowiadajcie.

Nie umiecie czytac nie odpowiadajcie. Powinny byc kary za to;/

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...