Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki tablet wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym Tableta a nie dysponuje za dużym majątkiem

chodzi mi o jakiegos tableta tak za 150zl... oplaca sie kupic?

widzialem takiego z wifi i androidem ;)

to mowcie..

a jakbyscie znalezli lepszego/tanszego to mowcie ;)

EnJoy!

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Podaj jego przyszłe zastosowanie. Takie tablety za 150zł z Reala nie nadają się do :

Przeglądania większej ilości kart przeglądarki na raz

Grania

Więcej niż jednej bardziej RAMożernej aplikacji.

Zazwyczaj mają słaby wyświetlacz, filmy da się oglądać, ale dużo większą pociechę dla oka dają droższe, aczkolwiek solidniejsze Tablety.

Dozbieraj jeszcze trochę kasy i potem pomyśl. Chyba, że interesuje Cię tylko internet, sporadycznie Angry Birds i filmik.

Opublikowano

myslalem o alikacjach na tableta... takie różne bajery itd... a ogólnie internet.. a angry birds to chyba na kazdym androidzie pojdą ;)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

myslalem o alikacjach na tableta... takie różne bajery itd... a ogólnie internet.. a angry birds to chyba na kazdym androidzie pojdą ;)

Mylisz się. Wiele tych niskobudżetowych produkcji może pomarzyć o Angry Birdsach płynnie działających.

Tablet za 150 zł ? Wybacz, ale niezbyt.

300-400 zł to już można coś ciekawego znaleźć, ale tablet za 150 zł... tyle nerwów ile będzie Ciebie czekało podczas użytkowania nie jest warte, nawet kilku stówek w kieszeni.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziwią mnie wasze komentarze możę piszę późno ale da się znaleźć tablet to apek i gier do 150 zł ja już 2 takie zakupiłem oczywiście do przetestowania i się bardzo dobrze spisują najlepiej wyszedł Goclever Tab r75

logo2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...