Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedźmin 2 black screen

R35pecT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem ostatnio Wiedźmina 2 Edycję Rozszerzoną (wersja steam). Ściągnąłem grę, odpalam i po filmiku startowym mam black screen. Pomoże ktoś?

76561198036106376.png
Opublikowano

Grę mam zaktualizowaną do najnowszej wersji. Steam sam mi aktualizuje, jak wychodzi patch.

procek AMD Athlon II x2 3.1ghz

karta graf. geforce gts 450 1gb

4gb ram

win7 32bit

76561198036106376.png
Opublikowano

Spróbuj zmienić w opcjach gry proporcje ekranu na 16:9. Jeśli dalej nie pomoże to także zmniejsz trochę ustawienia grafiki i zainstaluj sterowniki do karty graficznej ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Mam najnowsze sterowniki, ostatnio update'owałem, zaraz spróbuję cośtam pokombinować w ustawieniach graficznych. Cały czas miałem proporcję na 16:9 i cały czas black screen.

//EDIT

Ustawiłem wszystko dot. grafiki na najniższe i nic nie pomogło.

76561198036106376.png
Opublikowano

Aktualizacja DirectX i .Net Framwork oraz reinstall. Uruchom jako administrator.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hmm, sprawdź czy karta graficzna się nie przegrzewa programem Everest. Reinstall gry ;x

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Gra świeżo zainstalowana, więc wątpię czy da coś ten reinstall

//EDIT

Mam ten program, ale niestety jakoś nie mogę znaleźć opcji dot. karty graficznej.

76561198036106376.png
Opublikowano

Była cofka, więc nie wiem czy przeczytałeś, to co napisałem. Daj nam SS temperatury z programu, który kazałem Ci pobrać, podczas grania w jakąś wymagającą grę.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

http://przeklej.net/...ails/31805.html

Podczas gry w Skyrima na ultra detalach.

//EDIT

A do supportu pisałem, kazali mi zrobić dxdiag i im wysłać, więc zrobiłem tak i nie uzyskałem odpowiedzi.

Zaznaczam też, że próbowałem każdy sposób jaki znalazłem w google żeby rozwiązać problem tego black screenu, ale niestety nic nie pomogło..

76561198036106376.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...