Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesprawiedliwość nie z tego świata.

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ostatnio od jednego z KidModeratorów WWW dowiedziałem się, że tylko Moderatorzy WWW mają możliwość korzystania z HTML jak w profilu tak i w sygnaturach. Osobiście uważam, że albo powinno to zostać usunięte całkowicie albo wprowadzone dla wszystkch Moderatorów. Proszę o opinie wszystkich od Membersów do Administaratorów.

Pozdrawiam. ;)

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, że modzi mieli html. Pewnie pomyłka w ustawieniach jest.

Normalnie to powinno być tak:

-Admin

-GM

-Elita

-VIP

Więcej nie przypominam sobie, żeby mieli html.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Na forum powinno być równouprawnienie... To że ten ktoś jest kidem lub modem www to nie powinno być czegoś takiego... Proponuje usunięcie tego... Takie jest moje zdanie na ten temat

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Hm ? pierwszy raz takie coś widzę O_o żeby tylko modek WWW miał dostęp do HTML.To albo cie wyrolował albo to prawda.Wiem że Elita,VIP,GM mogą mieć HTML

Opublikowano

Mi też ktos tam pisał, że mogą Modzi WWW - to jest prawda.

Jongu22 - Admi posiada w sygnie kod podobny do tego:

<span style="kodzik css(powiazany ofc. z html)"> MODERATOR WWW </span>

.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Trochę bezsens, no ale tak admin wybrał więc nie ma o czym chyba rozmawiać.

Opublikowano

Moderator WWW/KidMod WWW ma takie uprawnienia, bo ma. RMCF tworzył rangę na moją prośbę i zaznaczył HTML. Bardzo dobrze, że tylko te rangi to mają. Reszta randomów z gier, wykorzystałaby to w chujowy sposób.

To nie kokosz, ani żaden inny admin dodawał te rangi...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Moderator WWW/KidMod WWW ma takie uprawnienia, bo ma. RMCF tworzył rangę na moją prośbę i zaznaczył HTML. Bardzo dobrze, że tylko te rangi to mają. Reszta randomów z gier, wykorzystałaby to w chujowy sposób.

To nie kokosz, ani żaden inny admin dodawał te rangi...

Myślałem że kokosz czy ktoś.

Kid nie ma. Jeśli ma to napisz mi na pw, bo sprawdzałem ;d

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Myślałem że kokosz czy ktoś.

Kid nie ma. Jeśli ma to napisz mi na pw, bo sprawdzałem ;d

To wywalili... Ja miałem HTML już jako Postmaker z uprawnieniami do działu, gdy rang nie było, a potem przy nadaniu Kida. Możecie być pewni, że po tym temacie, do tygodnia moderator www straci te uprawnienie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To wywalili... Ja miałem HTML już jako Postmaker z uprawnieniami do działu, gdy rang nie było, a potem przy nadaniu Kida. Możecie być pewni, że po tym temacie, do tygodnia moderator www straci te uprawnienie.

To na pewno, bo kogoś zżera zazdrość. Moim zdaniem skoro te prawa były nadane przy tworzeniu to powinny zostać.

@down: nie mówię o tobie.

Opublikowano

Heh, tylko to jest tak, że są równi i równiejsi.

Nie, nie zżera mnie zazdrość, Kaś. Po prostu to jest tak, że jeden może drugi nie, tak samo jest z wykroczeniami.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Heh, tylko to jest tak, że są równi i równiejsi.

Nie, nie zżera mnie zazdrość, Kaś. Po prostu to jest tak, że jeden może drugi nie, tak samo jest z wykroczeniami.

W szkole też jesteś równiejszy od kolegi, a mniejszy od koleżanki. Raczej ci to w niczym nie przeszkadza, dlaczego tak ma być na kilku pikselach?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

W sumie przynajmniej tyle moderatorzy Tworzenia stron WWW mają.

To jest nagroda za najbardziej zadbany działa na forum :P

Jeżeli inni moderatorzy nie umieją prosperować html to po co?

Kłócicie się tak na prawdę o nic... To na prawdę nic, ale i tak musicie zrobić wielką awanturę.

My jakoś się nie wtrącamy do teamu Metina i Minecrafta, że mają wiele tematów i postów do moderowania i dzięki temu mogą się wybić....

Tyle od mnie. Pozdrawiam

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

W sumie przynajmniej tyle moderatorzy Tworzenia stron WWW mają.

To jest nagroda za najbardziej zadbany działa na forum :P

Jeżeli inni moderatorzy nie umieją prosperować html to po co?

Kłócicie się tak na prawdę o nic... To na prawdę nic, ale i tak musicie zrobić wielką awanturę.

My jakoś się nie wtrącamy do teamu Metina i Minecrafta, że mają wiele tematów i postów do moderowania i dzięki temu mogą się wybić....

Tyle od mnie. Pozdrawiam

Zadbany to ten dział był jak z Matzerem tam siedzieliśmy, a nie teraz.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zadbany to ten dział był jak z Matzerem tam siedzieliśmy, a nie teraz.

Skoro uważasz, że dział nie jest zadbany to zwróć nam uwagę na PW lub Syriansowi, bo on tam moduje i postaramy się to poprawić. :-)

Opublikowano

Skoro uważasz, że dział nie jest zadbany to zwróć nam uwagę na PW lub Syriansowi, bo on tam moduje i postaramy się to poprawić. :-)

Poza tym, że wie o tym 3/4 GM-ów, to nikomu tego nie mówiłem. Nawet nie wiesz jaka walka o ten dział była.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Larron nie chcę nic mówić, ale jak Ty byłeś KID Modem to jeden post na tydzień w dziele to był sukces, a nie mówiąc o jakiejś akcji. Wiesz dobrze przez co zostałeś zdjęty więc Proszę Cię...

Jeżeli ten przywilej kodu html w sygnaturze ma być takim powodem do walki, to proszę GM bądź o Administratora o usunięcie tego, ponieważ mi szczerze to nie jest tak potrzebne, a innym moderatorom Tworzenia stron WWW podejrzewam, że również.

Lecz bardziej dla mnie satysfakcjonującą sytuacją byłoby zostawienie tego ,,Przywileja" ponieważ należy nam się za to, że praktycznie w dwójkę utrzymujemy taki poziom w dziele, a do tego jeszcze dział się rozwinął.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

<p>Głupota, jeżeli chodzi o danie HTML'u wszystkim, nie każdy wykorzysta go w dobrym celu, niektórzy będą wklejać do sygn różne kody, przez co tematy z ich postami będą np. przeźroczyste. <span style="color: #ff0000">Nie</span>. Dla modów WWW jak najbardziej wg. mnie może zostać. ;)</p><br />

<p> </p>

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jezu, to nie jest walka o 'wasz' dział tylko o równość na forum.

Jest równo, tylko musisz to dostrzec :)

btw. skoro tak zostało zrobione przy tworzeniu grupy to niech zostanie. :-)

Opublikowano

Larron nie chcę nic mówić, ale jak Ty byłeś KID Modem to jeden post na tydzień w dziele to był sukces, a nie mówiąc o jakiejś akcji. Wiesz dobrze przez co zostałeś zdjęty więc Proszę Cię...

Jeżeli ten przywilej kodu html w sygnaturze ma być takim powodem do walki, to proszę GM bądź o Administratora o usunięcie tego, ponieważ mi szczerze to nie jest tak potrzebne, a innym moderatorom Tworzenia stron WWW podejrzewam, że również.

Lecz bardziej dla mnie satysfakcjonującą sytuacją byłoby zostawienie tego ,,Przywileja" ponieważ należy nam się za to, że praktycznie w dwójkę utrzymujemy taki poziom w dziele, a do tego jeszcze dział się rozwinął.

nie znasz mojej historii, to się nie udzielaj na mój temat

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...