Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd.

SerimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc przejdę do rzeczy. Ostatnio oglądałem dużo parkourów z Minecrafta. Więc powiedziałem sobie , czemu by nie spróbować . Więc chcę zrobić swój serwer Hamachi , żeby pograć. Z oryginalnej strony w www.minecraft.net ściągam "Minecraft_server.exe". Uruchamiam go i nagle wyskakuje błąd:

The registry refers to a nonexistent java runtime environment installation or the runtime is corrupted. System nie może odnaleźć określonej ścieżki.

Więc patrzę sobie na googlach podobne takie problemy,ale nie pomagają. Usunąłem wszystkie javy jakie miałem i ściągnąłem jave 7 UP 9 . Wszystko ładnie chodzi tylko , że nie może mi się uruchomić ten serwer co jest błąd, ale normalnie Minecraft mi się Uruchamia. W czym jest problem w takim razie . Czekam na waszą pomoc.

SerimPL

Opublikowano

sprawdź może czy nie odpaliłeś wcześniej procesu z serverem

Sprawdzałem nic . Nadal to samo .

Lepiej zrób serwer Bukkit. ;)

Będziesz miał pluginy itp.

http://bukkit.org/

To samo . Nadal nic sie nie zmienia.

Opublikowano

A co za problem zagrać na mapce parkour na singlu?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...