Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klany, plutony ?! WTF !?

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klany to tak jak gildia w grach mmo

Plutony to dodajesz do grupy i razem gracie w jednej bitwie.

Opublikowano

Czyli że jak gram w plutonie i wybiore bitwe to gram ze wszystkimi z plutonu ? i czy za wojny klanów się wiecej expa dostaje czy jak gram w plutonie i wygramy to więce expa dostane

Opublikowano

Czyli że jak gram w plutonie i wybiore bitwe to gram ze wszystkimi z plutonu ? i czy za wojny klanów się wiecej expa dostaje czy jak gram w plutonie i wygramy to więce expa dostane

1. Tak

2. Nie

3. Nie

Za granie na CW nic nie dostajesz...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Za CW się Flap dostaje tak jak za kompanie

Zawsze myślałem że na CW jest jak na treningowych... xD

Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czyli do czego nabardziej warto dojść klan czy pluton

Do klanu dochodzisz i nic ci to nie daje po za tym że są ludzie z którymi można pograć w plutonie

Pluton robisz i grasz ze znajomym

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zawsze myślałem że na CW jest jak na treningowych... xD

Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu

Nie wypowiadaj się, jak nie wiesz.

Czyli do czego nabardziej warto dojść klan czy pluton

Pluton nie jest stały, można grać z kolegą za darmo lub z dwoma, jeżeli masz premium. Klany to już "społeczeństwo", dzięki któremu możesz rozwinąć swoje umiejętności.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Nie wypowiadaj się, jak nie wiesz.

Pluton nie jest stały, można grać z kolegą za darmo lub z dwoma, jeżeli masz premium. Klany to już "społeczeństwo", dzięki któremu możesz rozwinąć swoje umiejętności.

Proszę cie... nie rób z siebie idioty. Przecież napisałem że myślałem że jest tak

Za granie na CW nic nie dostajesz...

A nie że nic nie wiedziałem

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Proszę cie... nie rób z siebie idioty. Przecież napisałem że myślałem że jest tak

A nie że nic nie wiedziałem

Robisz z siebie debila. Lol, proszę cie, jak nie wiesz to po prostu nie piszesz. Same głupoty, zbyt ogólne, nic nie wyjaśniasz. Byłeś w klanie kiedykolwiek?

signature.png

Opublikowano

Robisz z siebie debila. Lol, proszę cie, jak nie wiesz to po prostu nie piszesz. Same głupoty, zbyt ogólne, nic nie wyjaśniasz. Byłeś w klanie kiedykolwiek?

Nie kurwa nic nie wiem o grze grając w nią od samej bety...

To ty nie rób z siebie debila miałem błędne informacje i tyle w CW nie startuje, bo wole ESL

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jasne, grę też miałem od samej bety. Piszesz głupoty i zbierając przy tym posty próbujesz zabłysnąć na tym forum.

Nie kurwa nic nie wiem o grze grając w nią od samej bety...

To ty nie rób z siebie debila miałem błędne informacje i tyle w CW nie startuje, bo wole ESL

"tyle w CW nie startuje" Więc nie masz się co wypowaidać. Nie wiesz- nie piszesz. A tak to wprowadzasz graczy w błąd.

Sorry ale wierze, że grasz od bety, skoro nie znasz podstawowych informacji o grze

signature.png

Opublikowano

Jasne, grę też miałem od samej bety. Piszesz głupoty i zbierając przy tym posty próbujesz zabłysnąć na tym forum.

"tyle w CW nie startuje" Więc nie masz się co wypowaidać. Nie wiesz- nie piszesz. A tak to wprowadzasz graczy w błąd.

Sorry ale wierze, że grasz od bety, skoro nie znasz podstawowych informacji o grze

Po raz drugi pisze że nie startuje w CW więc tylko się domyślałem jak to jest.

Jeżeli nie wierzysz mi że gram od bety to twój problem.

Możemy spotkać się na treningowym to ci pokaże jak się gra w WoT'a ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja też byłem pewien, że za CW nic się nie dostaję czyli też jestem noobem... ;(

TOPIC:

Zanim zaczniesz szukać plutonów i klanów graj sam, to sobie wyrobisz własny styl gry i doświadczenie, bo porządne klany nie biorą byle kogo ;). W pewnym sensie za plutony możesz dostać więcej expa, a to dlatego, że są większe szanse na wygraną, bo 2/15 osób umie grać ;) (oczywiście tak jest tylko wtedy, gdy jesteście z kumplem ogarnięci, bo w przeciwnym razie sytuacja wygląda odwrotnie)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...