Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Vilenosmt2 Co sie dzieje

5GramowTHx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiem ze jakis typek własnie cały czas atakuje tylko ze on nie dosuje tylko wbija na beze danych ;) a nie wiecie moze czy serwer bd on ? czy juz Off 4 ever?

Myślę, że skoro oba tematy są zamknięte, to EvenesT i Vilenos będą off...

Administracja pewnie już pracuje nad tym wszystkim, a ile im to zajmie i czy wgl odpalą to od nowa...?

Ciężko powiedzieć, cierpliwości... ; )

Tak wgl, chyba pomyliłeś dział z tym tematem... ;d

Opublikowano

Nie chciałabym was załamywać ale z tego co mi wiadomo nie pierwszy raz została zaatakowana baza danych Vilenosa i Evenesta, której ni8e dało się odzyskać... tematy Dedyków obu serwów zostały zamknięte na prośbę Evena więc serwy off już całkowicie. Miejmy nadzieję, że za jakiś czas Even stworzy jeden a konkretny i w pełni zabezpieczony serw na którym będzie się dobrze grać
:)
Opublikowano

Szkodza, bo Vilenos to był server, który na prawdę przypadł mi do gustu :) Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje fajnych serverów podobnych do Vilenosa?

Opublikowano

Żeby miec pełne zabezpieczenia potrzebowali by Firewalla za okolo 4tysiace:)

A z tym sie wiaze sponsor który by wydal na to kase:)

Ale jesli ma sie maszyne dobra i ma sie pieniadze zeby Ja opłacac na sam poczatek to znajdzie sie sponsor:)

Miałem zamiar zagrac a tym serzerze ale nie mogłem w ogole dostac sie na główną strone serwera.

Oby jakis nowy otworzyli.;)

86209956448545270182.jpg

Opublikowano

Przykre to bo dwa najlepsze privy nie dzialają :(

Dokładnie:)

Żeby miec pełne zabezpieczenia potrzebowali by Firewalla za okolo 4tysiace:)

A z tym sie wiaze sponsor który by wydal na to kase:)

Ale jesli ma sie maszyne dobra i ma sie pieniadze zeby Ja opłacac na sam poczatek to znajdzie sie sponsor:)

Miałem zamiar zagrac a tym serzerze ale nie mogłem w ogole dostac sie na główną strone serwera.

Oby jakis nowy otworzyli. ;)

Racja a przyznam, że jako jeden z nielicznych serwerów był na prawdę dobrze zrobiony.Team interesował się wszystkim, wprowadzał co jakiś czas nowości i ulepszenia no ale szkoda.. Póki co nie szukam nowego privka..Poczekam na Evena:)

Opublikowano

Jestem Pewny ze gdyby serwer wystartował ponownie bylo by dużo więcej graczy niz wczesniej

serwera takiego jak vilenos to tylko ze świecą szukac był naprawde Super

Opublikowano

To po co komentujesz skoro nie masz nic do napisania? 5 postów i mądrala się znalazł..

a ty 26 ^,^ jeśli dobrze zrozumiałem co piszecie to raczej będzie mega cofka albo restart bo być może mają backupy ^,^ a btw nie ma 100% zabezpieczenia przed DDosami nawet jak masz firewola za 40 tyś ;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

No tak, był atak raz i drugi. Ale za drugim razem kiedy go odpalili nie postał nawet 5 minut. Even się wkurzył, i serwery zamknął. Mówł że już na zawsze, ale czy tak będzie - nie wiemy... Miejmy tylko nadzieję że to nie koniec, Vilenos był najlepszym serwerem na jakim grałem.

1353523437-U782331.jpg

Opublikowano

a ty 26 ^,^ jeśli dobrze zrozumiałem co piszecie to raczej będzie mega cofka albo restart bo być może mają backupy ^,^ a btw nie ma 100% zabezpieczenia przed DDosami nawet jak masz firewola za 40 tyś ;3

Nie nabijam postów żeby być postmakerem:) Cofka była gdy odpalili serw po pierwszym wlamie. Teraz oba zostały całkowicie zamknięte. Jeśli będe wiedziała cokolwiewk o nowym serwie Evena na pewno się pojawię na mpc:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...