Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własne naklejki

przemek1386

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie odnośnie własnych naklejek. Wiem że idzie robić to w ArtmoneyPro, ale dokładniej jak? Widziałem różne naklejki ale nie mogę za nic znaleźć sposobu. Z góry dzięki :)

Opublikowano

Idzie? Pierwszy raz słyszę. Naklejki wszystkie da radę, wystarczy przysiąść trochę dłużej i pobawić się skalowaniem, przekrzywianiem i obracaniem naklejek.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie takie. Widziałem jak koleś miał na aucie napis LOS SANTOS i typka z GTA SA na masce, inny miał naklejkę z Supry z filmu Szybcy i wściekli na suprze. Więc idzie. :)

Opublikowano

@ up LoL, on sam to zrobi, bez hack�wystarczy mie栳pecjalne pakiety naklejek i umiej괮oci xD . ArtMoneyem nie da siꬠgdy naklejki pobieraj sie z servera a nie s w plikach gry.

Wszystkie naklejki znajdują się w plikach na dysku więc wystarczy podmienić.

Gdzieś na tym forum widziałem mały post na ten temat, traktujący o jakimś programie. Jak znajdę to podrzucę, chyba, że się mylę ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Buhahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahaahahahaahahahahahahahahahaahahaahahahaahaahahahaahaahaahahahaaaaa, to czyli jak ktoś ma np. naklejki porsche, lambo i bmw to se jego pliki skopiuje i naklejki będe miał? No właśnie nie, naklejek nie ma w plikach.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Buhahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahaahahahaahahahahahahahahahaahahaahahahaahaahahahaahaahaahahahaaaaa, to czyli jak ktoś ma np. naklejki porsche, lambo i bmw to se jego pliki skopiuje i naklejki będe miał? No właśnie nie, naklejek nie ma w plikach.

Zero zrozumienia czytanego tekstu. Pojedyncze naklejki (np. kółko, kwadrat, płomień) są w plikach na twoim dysku. Układ naklejek nie ma tu nic do rzeczy. Takie naklejki jak napisał @przemek1386 można wgrać jako pojedyncze w miejsce innych. Nie ma to jednak sensu bo i tak widzisz je tyko ty więc zakładam, że widział je na filmiku albo ktoś ma talent.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ścigałem się z nimi na Burrows tzn na dragu. A takich naklejek nie dawali w pakietach. Czy też np na facebooku dokładniej na profilu Polskiej Społeczności NFS World typek zarzucił foto z PROSTO na aucie i przejrzałem jego profil i miał takie coś. Więc widzi to każdy. I wiem że da się zrobić ArtMoney'em bo gdzieś na forum czytałem :)

Opublikowano

Sprawdzałem na fb i nie ma foto. Prawdopodobnie został usunięty post. Ale zaraz poprzeglądam różne fora. A tego typa z burrows jak się z nim będę ścigał to podam nick.

Opublikowano

@up

To nie jest żaden artmoney....... -.-

Koleś ma po prostu skilla spędza dużo czasu nad tym skaluje obraca itp.

To nie jest cała naklejka tylko dziesiątki innych

Opublikowano

Kurwa widzę, że nikt go nie rozumie tępaki ..

On chce tym hackiem naklejki sobie zrobić różne między innymi sponsorów .. -,-

• 1 rok później...
Opublikowano

Oni samemu lacza zwyczajne naklejki i tworza obraz. Wpisz sobie np na yt "NFS W Black Rock Shooter" i zobacz jak oni to robia. Tyle ze oni sami to robia a puzniej, dopiero nagrywaja takie tuty co pokolei

Opublikowano

Nie ma żadnych sposóbów na "zhackowanie" naklejek, nie widziałem jeszcze żadnego auta, które ma naklejki inne niż sa dostępne.

Wszystko jest zrobione z kształtów i powstaje z tego obrazek, wszyskie, które zamieściłes własnie tak były robione ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Oni samemu lacza zwyczajne naklejki i tworza obraz. Wpisz sobie np na yt "NFS W Black Rock Shooter" i zobacz jak oni to robia. Tyle ze oni sami to robia a puzniej, dopiero nagrywaja takie tuty co pokolei

Bardzo ciekawe...

Z tym, że temat ma dwa lata, nie odkopuj tak starych wątków.

Zamykam.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...