Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ad Carry Co Wybrać?

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak:

Vayne - 0 escape, potężny dmg

Draven - nie wiem, nie leży mi ten champ

Caitlyn - Op range, duży dmg

Graves - z tej 4 najlepszy escape +dobry harras+dobry dmg

Opublikowano

Caitlyn <3 - zauwazylem niedawno jej potencjal, wczesniej chcialem ja nawet sprzedac ale teraz niiigdy ;), pulapki w krzakach, przychodzi ktos zgankowac wpada w pulapke kilka AA + Q i masz killa, ewentualnie dobicie z ulta, bardzo przyjemny champ teraz juz chyba moj main adc . Ostatnio mi sie udalo pente na rankedzie zdobyć ;)

Opublikowano

jak chcesz op to draven :D jak masz runy przebicie + dmg to na poczatku kazdego na 4 hity poskladasz z włączonym q a pozniej latwo z ulti dobijac

Opublikowano

Vayne - średniawy laning phase i early, nadrabia rewelacyjnym lategame.

Draven - przegięte early, niezłą przewagę można na początku uzyskać i konsekwentnie wygrać tak całą grę

Caitlyn - duży range, ostatnio bardzo modna. Bardzo dobry laning, natomiast w late słabnie.

Graves - mocne spelle (q+r, dodatkowo escape i boost as z E). Bardzo dobry midgame i early. Ciśnie jak jest z jakimś blitzem lub leoną na linii.

Kog - największy dmg ze wszystkich ad carry. Champ z największym zasięgiem autoataków w grze. W late chory dmg, ale nie ma jakotakiego escape mechanizmu, wiec potrzebuje dobrej ochrony bruiserow/tankow.

asdvj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...