Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Azmal.pl

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema co twierdzicie o nowej stronce serwera Azmal.pl którego tworzy ekipa z Tristram, Nexus, Bloody itp. Jak wam się podoba?

czy znowu zrobią serwer na miesiąc by się nachapać kasy i zaczną nową strone robić ? czekam na wasze opinie

ps. za ten hejt

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Dyskusje ponoć po 30 dniach serwera.

Ludzie zniszczyli ci serwer komentarzami na Mpc, chcesz się odegrać ? :>

@Widze że serwer ponoć dziś startuje.Jest jakaś informacja na jakimś forum/fb ?

Opublikowano

No właśnie, Twój team Santrzjebie :)

Nie zagram, strona konkretna bo przemka.

Grafika może i fajna, ale skryptami nie powala :)

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

1. Jaki hejt?

2. Co wy wymyślacie to głowa mała <3

3. ProBoszcz... nie ośmieszaj się <3

Nie wiem o jaki hejt chodzi ale zgaduję, że ProBoszcz Ci naspamował na forum czy gdzie tam ten hejt był i sprzedał Ci genialny tekst, że to my... Co Ty oczywiście łyknąłeś bo Twój iloraz inteligencji kończy się na 25 punktach :P

Ale dawno się tak nie uśmiałem bo nic nie wiesz a piszesz temat :D to tylko u Ciebie możliwe xD:D :D :P

Ale fascynuje mnie treść tego "hejtu" hahahahha... to była reklama czy co? hahhahhahaha.... Niby reklamowaliśmy coś czego nawet jeszcze nie ma?;p Gdzie nawet zapowiedzi nie ma a ledwie strona powstała?;p :P :D 8S xD xD xD xD aleee Ty głuuupi :P :P hahahahahhahahahah

Proszę moderatorów o wywalenie tematu bo to kpina, ale humor mi poprawiłeś jak nikt inny od dawna, Sentriel :D Napisz mi genjusu jak ten hejt wyglądał bo umieram z ciekawości i gdzie to zjawisko miało miejsce. Dam sobie rękę uwalić, że to ProBoszcz Ci coś takiego sprzedał a Ty to łyknąłeś... Zastanów się lepiej czy przypadkiem nie dajesz się wykorzystywać i nie robisz z siebie idioty...

Proszę userów o nie tworzenie kont bo link do strony wyciekł przez takich dwóch dekli a nie jest ona dokończona ani baza przygotowana...

PS: Łap like za temat!@

banner1.jpg

Opublikowano

Karol ze też chce ci sie jeszcze tak pajacowac na tym mpc :) po 1 Santril sie nie dowiedział ode mnie a ze ty masz taki długo jezor i musiałeś pochwalić się stronka to juz nie nasz temat :) Jak juz napiałem Hooltras gdyby nie MementoMori siedział byś dalej w ciemnej du*** . Widzisz tak to jest niestety jak mordy du*** robisz . Powodzonka

PS. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. karol wiec zakonczymy z toba tą dyskusje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...