Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Switchbot by padmak

kotshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie.

Aktualnie gram na serwerze, na którym u handlarza są do wyboru bony 1 sztuka, 25 sztuk oraz 50 sztuk.

Bot domyślnie kupuje bony po jednej sztuce, a chciałbym, żeby kupował bony po pięćdziesiąt sztuk.

Czy jest możliwość ustawienia w switchbocie jakie bony ma kupować ?

5.jpg
Opublikowano

Takiego czegoś nigdy nie było. ;/ Zawsze brał albo 1 sztukę, a jak nie było 1 albo 25 brał 50.

GRAM :

• League of Legends - EU Północ/Wschód. [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• Metin2 - DivineWorld - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• World of Tanks - EU1 - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

Opublikowano

Dalej czekam na dalsze odpowiedzi co do mojego pytania.

Od razu korzystając z tematu, chciałbym zadać kolejne.

Jak mogę dodać dźwięk do wyskakującego okienka z informacją o wymieszania bonów ?

5.jpg
Opublikowano

Dalej czekam na dalsze odpowiedzi co do mojego pytania.

Od razu korzystając z tematu, chciałbym zadać kolejne.

Jak mogę dodać dźwięk do wyskakującego okienka z informacją o wymieszania bonów ?

Otóż, dźwięk wymieszania bonów jest Systemowy . Czyli jak wyskoczy ci jakiś błąd w Systemie taki sam dźwięk posiada powiadomienie o wymieszaniu. Wystarczy włączyć głośnik.

@Topic Niestety niema takiej możliwości , ja polecam zakupienie całego EQ'u zmiany bonusów i czekaniu aż bony się ustawią.

Opublikowano

Otóż, dźwięk wymieszania bonów jest Systemowy . Czyli jak wyskoczy ci jakiś błąd w Systemie taki sam dźwięk posiada powiadomienie o wymieszaniu. Wystarczy włączyć głośnik.

@Topic Niestety niema takiej możliwości , ja polecam zakupienie całego EQ'u zmiany bonusów i czekaniu aż bony się ustawią.

Problem polega na tym, że gdy wyskoczy okienko, to żaden dźwięk się nie rozlega :) Oczywiście głośniki są włączone.

Pamiętam kiedyś w starszej wersji switchbota przy wyskakującym okienku rozlegał się dźwięk. Teraz niestety tego już nie ma.

Może powodem jest to, że aktualnie posiadam system Windows 7, a gdy jeszcze miałem tą starszą wersje "maszynki", jak pisałem wyżej, posiadałem Windows XP.

5.jpg
Opublikowano

Mógłby mi ktoś jeszcze odpowiedzieć, co do tego dźwięku przy wyskakującym okienku sygnalizującym wymieszanie bonów ?

5.jpg
Opublikowano

już dostałeś odpowiedź że nie da się...

Przeczytaj wszystkie posty zanim się udzielisz.

Zadałem drugie pytanie o dźwięk przy wyskakującym okienku sygnalizującym wymieszanie bonów.

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...