Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zimowy wygląd miast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka więc tak jak w temacie poszukuje "Zimowego wyglądu miast" Chodzi mi o coś w stylu śnieg na ziemi drzewach budynkach itp czapka mikołaja u mpc itd. Jeżeli taki temat już był to sorrki ale nie mogłem nic znaleźć. Z góry wielkie dzięki za pomoc ^^

Opublikowano

Nic takiego raczej nie znajdziesz jak snieg lezacy, czy na drzewach. Jedynie snieg padający I muzyke świąteczna:)

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o bardziej świąteczny klimat ^^ a o padający śnieg to jest oczywiste że zostanie włączony mi chodzi o pliki wyglądu mapek :D

Opublikowano

No tak, z tym się zgodze. Na kamer modzie możesz sb włączyć snieg, tylko ty go bedziesz widzieć.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Zimowy wygląd miast jest na 100%. Widziałem na kilku serwach. Zaraz szukam znajde to dam edit.

Kurcze miałem link do klienta z tym wyglądem miast z dawnego metin5 s2 czyli arcticamt2 lecz patrzę że ten film nie dawno usunołem z profilu YT.

Ale szukaj musi gdzieś być.

A na tym nie wiem czy były czabki mikołaja na budynkach i drzewach, na ziemi na 100% w m1 był i chyba w m2

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Polecam pobrać Kamer Moda wybrać opcje noc + padający śnieg odpal sobie nute w grze świąteczną i masz super mega extra świądeczny nastój :>

Opublikowano

OMG, mu chodzi o zmieniony wygląd miast ze standardowego, na śnieżny...

http://www.mpcforum.pl/topic/450647-dl-zimowe-tekstury-drzewa-by-fast77-v10/

Opublikowano

Jeszcze był bym wdzięczny jak by ktoś podał link do wyglądu mpc, coś w stylu postaci mikołaja itp. Po prostu świąteczne klimaty. Z góry dzia ^^

Opublikowano

Nic takiego nie ma. Zapewne w okresie świąt administratorzy mpc zmienia na skórkę świąteczną. Tak sie nie grzej na te św jeszcze ponad miesiąc.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...