Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co moze byc przyczyną ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowalem juz na dwoch clientach odpalic swoj server hamachi.Wczesniej z pare miechow temu robilem to bez problemu.A teraz cos mi nie wychodzi.Server jest wlaczony tyle ze mam problem z clientem.Probowalem na cliencie pla 2010,cliencie Longju 2 i emperion.Mam pliki serverowe 2010 by takiniesmialy.I uzywam launchera z glowa sury.Lecz gdy zmienie ip w rootach wkleje i odpale glowe sury.Wlacza sie metek lecz gdy wybieram server i klikam ok to nic sie niedzieje.Niemoge przejsc do okna logowania.

ie068n.jpg
Opublikowano

zmien root bo to w nich lezy blad

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Hamachi sie robi z tego co pamietam na chińskim zzyt,sciagasz tego serwera uploudujesz i spolszczenie wgrywasz na sam koniec.

86209956448545270182.jpg

Opublikowano

@up

czasy serwerow 2008 juz dawno minely ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

zmien root bo to w nich lezy blad

A czy moglbys mi podac owe root ;P ? Pamietam kiedys na cliencie panga mi dzialalo,lecz on zajmuje ponad 1GB.A wszystkie hostingi na ktorym jest on umieszczony sa z limitem Czyli ponad 6h czekania ;/ Wiec prosze o dobrego roota;P

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...